Nauja Reduced price!
Žmogaus Anatomija Medicinos Anatomijos Mokslo Senovinių Plakatų Menas Spausdinti Gydytojas, Klinika, Sienų Dekoras Nuotraukas Kraft pape

Žmogaus Anatomija Medicinos Anatomijos Mokslo Senovinių Plakatų Menas Spausdinti Gydytojas, Klinika, Sienų Dekoras Nuotraukas Kraft pape

€0.58

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Prieš, Kad Jūsų Plakatas

Medžiaga: 150g retro kraft popieriaus, ne padengti plėvele,nėra atsparus vandeniui, su dvipuse lipnia juosta, skaidri lipnios juostos, smeigtuką ar mėlyna kursas ant sienos

Transportas: Pristatymas numatytuosius nustatymus, naudokite Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,negaliu sekti logistikos informacija savo šalyje, jei yra poreikis sekimo informaciją, prašome pasirinkti, Kinija Paštu registruotu paštu.

Spalva: Plakatai 100% realybe, tačiau dėl skirtingų ekrano tikrovės vaizdas spalvotas skirtumas, todėl tikėtina, kad gauti plakatai ir matote, nuotraukose spalvos yra šiek tiek kitoks. (tikrasis plakatas santykinis ekranas bus šiek tiek gelsvi taškų)

Medžiaga: 150 g kraftpopieris

Procesas: spausdinimas (nr. pilvaplėvės, nėra atsparus vandeniui)

Gerbiami Pirkėjui:

1.Mini mišrios kad yra puikus ! jei vertė savo vieną, kad yra per 250USD, mes atsiųsime savo maišus atlikti per EMS,

jei perkate daugiau prekių čia , mes norėtume pasiūlyti jums daugiau nuolaidų ir nemokamų pavyzdžių!

Mūsų Pažadas:

1.Kai gausite prekes per 7 dienas, galite naudoti, dėl bet kokios priežasties, kaip antai: nepatinka, per didelis, per mažas ... ir t.t.

Prašymas grąžinti produktą .

2.kai jūs nepatenkinti kokybės ar jums rasti prekių ne pagal aprašymą,prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl žalos atlyginimo.

Pristatymas:

Ne persent , mūsų laivybos yra EMS ir Kinija paštu oro ,tarp jų Kinija paštu nemokamas pristatymas tačiau ilgai atvykti laiku , Jei norite, kad kiti greičiau laivybos režimas, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

Tiekėjas Pažadas

Grąžinimas:

Mes teikiame nemokamai ir 7 DIENŲ GARANTIJA šią prekę, ir mes siūlome keitimo ar grąžinimo, bet ir visos grįžti laivybos išlaidos yra atsakingas pirkėjas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1.Mes neapima visų prekių už žalą, po naudojimo arba dėl vandens padarytos žalos,

2.Visą iš karto, grąžinamoji išmoka bus suteikta, jei prekės būtų grąžintos į savo pradinę būklę, per 7 dienas į mūsų vietą.

Kitas Politikos Kryptis:

*Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

*Į visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

*Rimtas Pirkėjas Tik! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis.

Atsiliepimai:

Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbu mums, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Mes duos teigiamų atsiliepimų, tu per daug. Labai ačiū!

Jei yra kokių nors problemų jūsų pirkimo, rašykite mums prieš jums pateikti savo vertinimą. Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Jūsų satisfication yra mūsų didžiausia galia. Mes stengiamės, kad paslauga jums!

Mėgautis savo pirkinių ir have a nice laiką mūsų parduotuvės! :-)

Prekės Pavadinimas Jauni Fang
Forma Atskiras
Technics Purškiamojo Dažymo
Dalykai Filmas
Rėmelio režimu Neįrėminti
Originalus No
Paramos Bazės Popierius
Formos Stačiakampis
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Vidutinis Plakatas
Medžiaga Popierius
Tipas Plakatas
Rėmas No
Modelio Numeris SKT-00058

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai