Nauja Reduced price!
Troll Lengvesni Turėtojas Lėlės Kartono Lengvesni Lauke Žaislas Gumos Lengvesni Laikymo Stovas Lengvesni Shell Atveju Cigarečių Priedai

Troll Lengvesni Turėtojas Lėlės Kartono Lengvesni Lauke Žaislas Gumos Lengvesni Laikymo Stovas Lengvesni Shell Atveju Cigarečių Priedai

€1.01

-18%

€1.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Cigarečių Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Cigarečių Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Cigarečių Priedai.

Maždaug 7cm dydžio

Pastaba: lengvesni rankovėmis yra parduodami, o, be žiebtuvėliai.

Tai gali būti įdėti į įprastą žiebtuvėliai, ne visi žiebtuvėliai yra taikoma.

Skelbimas: parduotuvės stebėjimo papildomų nuolaidų ir kuponų

Ir mes taip pat daryti drop laivyba

Pirkti 2 ir gausite 1% nuolaida. Pirkti 50 ir gauk 3% nuolaida. Pirkti 100 ir gaukite 5% nuolaida.

Paketą Sudaro: 1 Vnt

Pranešimas: po parduotuvę gauti papildomų nuolaidų!

Prašome pirkti tai, kas jums patinka mūsų parduotuvėje. Nes mes turime šiuos privalumus:

1): Visus klausimus bus atsakyta per 12 valandų-24 val.

2): Jei esate nepatenkintas prekės gavęs paketą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes norėtume atkreipti pašto grąžinti. Ar visa grąžinamoji išmoka bus padaryta už jus!

3): Mes visada galvojame, kad klientai yra Dievas!

4): Daug paketai bus siunčiami Epackage

5): Jei norite didmeninė, prašome susisiekti su manimi. Gera nuolaida bus padaryta už jus!

------------------------- Pakuotėje ---------------------- ----

Jei yra bet koks delsimas apie paketo, ar nematote, kad jis, kai apsaugos dienos eina į pabaigą, ar turite kitos problemos, apie užsakymą, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes norėtume pasiūlyti jums grąžinti visą arba atsiųsti jums naują. Ačiū!

Klientams

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, Mieli klientai, jei galite pateikti užsakymą, mes atsiųsime jį artimiausiu metu, apie 3 dienas, jeigu jis yra parduodamas. Kai paketas yra išsiunčiamas, prašome būti kantriems. Jei gavimo laiką, beveik iki, prašome susisiekti su manimi ir galėsime pratęsti laiką.

Kai gausite paketą, jei produktai turi kokių nors problemų, arba jums nėra patenkinti produkto, prašome susisiekti su manimi ne pirmą kartą, aš padėti jums ją išspręsti.

Prašome neatidaryti ginčą iš karto, tai yra labai svarbu! Pasitiki mumis, mes galime geriausiai jums!

Jeigu esate patenkinti gaminius, galite palikti mums teigiamų atsiliepimų ir mums 5 žvaigždučių. Tai yra pats svarbiausias dalykas mums.

Mokėjimo būdas

Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės Kortelės, Western Union".

Prašome sumokėti per 7 dienų nuo užsakymo.

Pristatymas TermsA

Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Oro Paštu arba Honkongas Po Oro Pašto

Pagreitinta paslaugos yra Kinijos po AVS.

We ship pirmadienio iki šeštadienio, išskyrus švenčių dienas. Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo, jei norite pakeisti pristatymo adresą.

Standartinis tarnyba imasi daugiau darbo dienas. Prašome atkreipti dėmesį, kad ši paslauga nėra susietos.

Pagreitinta paslaugą, reikia greitesnis pristatymas. Tai yra stebimi pagal savo šalies pašto tarnybos interneto svetainėje arba (Kinija EMS interneto svetainėje).

Laivybos laikas per Švenčių (Kalėdų, Kinų naujieji Metai ir kt.) galėtų būti ilgesnė, nei įprasta. Prašome pridėti dar 5-10 dienų vėlavimo.

Grįžta terminas

Tuo atveju, gauti brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo reikalavimo gavimo dienos reikalauti grąžinti pinigus arba keičiantis į naują.

Jūs turėtumėte gauti neteisingą prekės, prekės turi būti grąžinta originalios, nenaudotos būklės, ir taip pat turi būti originalus langelyje ir pakuotės.

Mes neturime leisti grąžinamąsias išmokas arba mainų dėl proto. Prašome perskaityti visi aprašymai pateikti kaip vadovas, prieš siūlymą. Nors, kiekvienas žingsnis buvo imtasi siekiant užtikrinti, kad aš laivas teisingas punktas, bus proga, kai gaunate prekes, kurie skiriasi nuo aprašymas. Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad galėtume ištaisyti. Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Apie mus

Po 4 metų sėkmingo "eBay" pardavimai, mes nusprendėme pradėti savo nirvaną. Šiuo metu mes specializuojamės moterų ir vyrų mados. Mes vertiname kiekvieno kliento, taip pat didmeninės prekybos klientų. Mūsų sandėlis yra įsikūręs Yiwu, didžiausias nedidelių prekių rinkoje Kinijoje. Mes siūlome savo klientams neįtikėtiną taupymo, palyginti su kainomis siūlo tradicinius mažmenininkus už panašių ar tapačių produktų. Mes siūlome gimtoji klientų aptarnavimo anglų, prancūzų ir Kinų.

Nedvejodami susisiekite su mumis, prieš ir po pirkimo; Mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo. Mes pasisakome už mūsų įsipareigojimas puikus aptarnavimas, 100% pilnas pinigus atgal, ir klientų pasitenkinimo garantija.

Pasiūlymą su pasitikėjimu!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma
Technics Guma

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai