Nauja Reduced price!
Baaletc Pakeitimo apyrankė Sporto Apyrankės Dirželio Paprasta Juostoje

Baaletc Pakeitimo apyrankė Sporto Apyrankės Dirželio Paprasta Juostoje "Samsung" Įrankių S SM-R750 Rankogaliai (neapima Žiūrėti)

€2.96

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Apyrankės Dirželio, "samsung" įrankių s dirželis, apyrankė "samsung" įrankių.

100% Aukštos kokybės,sveiki atvykę į tvarką,

Neapima Žiūrėti Išsamiai nuotraukos:

Skirtingas spalvas, skirtingas požiūris į gyvenimą!

Spalvinga rankogaliai, spalvingas gyvenimas!

Šis punktas netaikomas būti tracker.

Punktas apima 1pcs Apyrankė "Samsung" Įrankių S R750 Tik. ( Tracker nepridedami ). Pranešimas: "Samsung" Įrankių S R750. Ne dėl kitų modelių!

Laivybos būdas pranešimas:

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS 2.Kad tvarkomi timly po mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną.

5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo ,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possiable su atsakymą.Mūsų tikslas-klientų satisfication!

PLS DĖMESĮ, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Atsiliepimai ir Jūsų pasitenkinimas ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Apie mus aš esu čia, kad padėtų jums, jei jūs turite bet kokius klausimus, prieš ir po pirkimo. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonaus apsipirkimo patirčiai su mumis.

Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Tipas Dirželis Žiūrėti
Funkcija Passometer
Po Paslaugos 12 mėnesių
Prekės Pavadinimas Baaletc
Įspėjimas Neapima žiūrėti
Suderinamumas Viskas Suderinama
būti pagaminti iš Aukštos Kokybės Silikono
Kalbos lietuvių
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai