Nauja Reduced price!
Juoda tpu case for iphone 5 5s se 6 6s 7 8 plus x 10 silicon cover for iphone XR XS 11 pro MAX atveju Vėliava rusijos lokys, erelis

Juoda tpu case for iphone 5 5s se 6 6s 7 8 plus x 10 silicon cover for iphone XR XS 11 pro MAX atveju Vėliava rusijos lokys, erelis

€1.14

-5%

€1.20

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Apie Produktus

1.Spalvos gal šiek tiek skiriasi nuo to, ką galite pamatyti interneto svetainėje . Kad yra, nes skirtingų ekranuose rodyti kitaip, aš manau, kad daugelis iš jūsų jau tai žinojo.

2.Nauji produktai turi kai kurių kvapas ,kai kurie iš jūsų gali galvoti, kad jis yra nemalonus ,paprastai kvepia bus dispear po vienos ar dviejų savaičių . 3.Medžiaga-produktas yra minkštos TPU Sillicone. rašalo yra importuojama iš Pietų Krea. mes pasirinkome visų geros kokybės medžiagos environmently draugiškas.

Apie Logistiką

1. Užsakymai bus tvarkomi laiku po mokėjimo tikrinimas,paprastai per 24 valandas ,išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.

2. Prašome patikrinti, ar jūsų adresas atsargiai,įsitikinkite, kad adresas teisingas ,taip, kad galite gauti sklypą .Tai yra labai labai svarbu ,kad draugas , nereikia pamiršti jį prieš jums mokėti !

3. jei pasirinkote" Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plus", "cainiao super ekonomika ","YANWEN ekonomika oro paštas", tada jūs turite žinoti, kad ji nebus pateikti stebėjimo informaciją ir pristatyti laikas yra ilgesnis nei kitų laivybos metodą (cainiao super ekonomika rusijos kartais užtrunka nuo 60 iki 90 dienų ).jei jums pasirinkti ,tada susitarta ne stebėjimo informaciją .bet nesijaudinkite per daug ,jis yra pigus ir patikimas .

4. Jeigu tu negali gauti savo sklypo laiku, prašome susisiekti su mumis. Mes tai patikrinti ir pratęsti apsaugą laikas jums, arba vėl arba grąžinti už kiekvienas sprendimas bus gerai.

Apie Atsiliepimą

1. Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, Prašome praleisti keletą minučių parašykite mums teigiamą 5 žvaigždučių atsiliepimų ,iš anksto dėkojame už jūsų paramą .

2. Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų. Mes taip nori ir padarysime viską, kad padėti jums išspręsti bet kokią problemą,mes esame rimtas pardavėjas, prašome pasitiki mumis .

Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Dizainas GEOMETRINIO
Tipas Įrengtas Atveju
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Medžiaga lanksti juoda matinė TPU
Funkcija Purvo atsparus
Prekės Pavadinimas HAMEINUO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai