Nauja Reduced price!
Rankenos Gale Dviratis Veidrodis Kalnų Keliais Dviračiu, MTB Dviračių, Jojimo, Veidrodis Atgal išoriniai galinio vaizdo Veidrodėliai Dviračių Priedų

Rankenos Gale Dviratis Veidrodis Kalnų Keliais Dviračiu, MTB Dviračių, Jojimo, Veidrodis Atgal išoriniai galinio vaizdo Veidrodėliai Dviračių Priedų

€1.81

-38%

€2.92

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Dviračių Veidrodėliai, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Dviratis Veidrodėliai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dviračių Veidrodėliai.

Aprašymas:

Rankenos Gale Dviratis Veidrodis, Dviračių, Jojimo, Veidrodis Atgal išoriniai galinio vaizdo Veidrodžiai, Dviračių Priedai Už Kalnų Kelių Dviratis MTB

Kulka Taškų:

1、360°Universalus Reguliavimo Sagtis: Jūs galite reguliuoti veidrodį, į savo poziciją, kuri yra patogiau naudoti, ir matymo kampas yra patogiau.

2、Platus Suderinamumas: baras pabaigos dviratį veidrodis tinka 17.4~22 mm vidinis skersmuo rankenos (Atviras Spaustuvai ar Sumažinti Skylę). Ir ji yra suderinama su 90% kalnų dviračiai ir kelių dviračiai.

3、Universalus Dizainas: baras pabaigos dviratį veidrodį gali būti įdiegta ir kairėje, ir dešinėje, viršuje ir rankenos ir žemiau rankenos.

4、Kelių priežasčių: baras pabaigos dviratį veidrodis tinka visų tipų dviračius, įskaitant kelių dviračiai, MTB, E-dviračiai ir kt. 5mm/0.20 in(apie) hex raktas reikalaujama įrengti.

5、Aišku, Išgaubtu Veidrodžiu: veidrodžio paviršius yra skirtas didelės raiškos stiklo lęšiai pagerinti dviračių saugos. Stiprinti PC laikiklis: didesnis kietumas nėra lengva būti pažeista, anti-senėjimo.

Savybės:

Neperleidžiama aišku, nerūdijančio plieno lęšis saugus dviračių.

Didelio poveikio patvarus rėmas.

Idealiai tinka kelių dviračiai, kalnų dviračiai, E-dviračiai, hibridiniai dviračiai, miesto dviračiai, ir savo dviratį!

360° reguliuojamas, taikoma tiek į kairę ir dešinę.

Techniniai duomenys:

Gamintojas: VAKARŲ DVIRAČIAIS

Specifikacijas(apie):

Objektyvas: neperleidžiama objektyvas

Bazė: eco-friendly didelio poveikio nailono pluošto

Naudojimas: VIENODO ARBA LAŠAS rankenos viduje skersmuo 17-22mm/0.67-0.87 į

Asamblėja: Hex raktas 5mm/0.20 į

Pakuotė:

1*Dviračių Juostos Pabaigos Veidrodis (Pastaba: apima tik 1 veidrodis / ne 1 pora)

Modelio Numeris Dviračių Veidrodėliai
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai