Nauja Reduced price!
1 Pora/ 2 Vnt. Aukštos Kokybės Latekso Helovinas Šalis Elven Elf Ausis Anime Pasakos Cospaly Kostiumai Vampyras Latekso

1 Pora/ 2 Vnt. Aukštos Kokybės Latekso Helovinas Šalis Elven Elf Ausis Anime Pasakos Cospaly Kostiumai Vampyras Latekso

€2.19

-17%

€2.65

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Moterų Earmuffs, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Earmuffs, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Earmuffs.

Savybės : 100% brand new ir aukštos kokybės, Pagaminti iš maisto kokybės latekso medžiaga, super minkštas, netoksiškas ir beskonis. Geras kūrinys ir ilgaamžiai, gali būti perdirbta naudoti. Gali apsirengti elfai, fėjos, pixies, kaukas ir daugiau. Tinka bet kokios odos spalvos. Universalus dydis. Tinka daugumai ausis, clip ant ausies tiesiogiai, ne klijai, juostelės, ar kramtomąją gumą reikia. Šių elf ausis, yra aukštos temperatūros varža, gali būti sulankstyti ir sumaišytos, nebus deformuotas. Jūs galite pakeisti spalvą su make-up, kaip Skystas pagrindas, ar kitos kosmetikos. Tinka Helovinas, Kalėdos, cosplay, maskuotis, karnavalai, šalys, suknelė, šalių ir kt. 1 pora elf ausis, tik, kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!

Specifikacija : Medžiaga: Lateksas Dydis: 1# Trumpas, 2# Ilgai Matmenys: apytiksl. 1# 4.5x10cm(1.77x3.93in), 2# 4.5x12cm(1.77x4.72in) Kiekis: 1 pora(2vnt)

Šiltas eilutę: 1.Azijos žmonės, dydis yra 1 arba 2 dydis yra mažesnis nei Europos ir Amerikos. 2.Prašome atkreipti dėmesį, kad mažas temperatūros plauti,nereikia baliklio ir vieta, svilinant saulei gana ilgą laiką. 3.Kaip skirtingus matavimo metodus,jis įvyks, 1-3 cm nuokrypis apie elementus,įsitikinkite, kad tai yra gerai jums, prieš užsakant. 4.Dėl skirtingų monitorių ir lamplight,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas,tikrai dėkojame už supratimą!

Komplektą sudaro: 1 pora(2vnt) x Elf Ausis(be mažmeninės pakuotės)

'

Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Mados
Modelio Numeris 6EE900383
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Earmuffs
Medžiaga Viskozės
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai