Nauja Reduced price!
6 Vnt./Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Silicio Ruožas Dangteliais, Universal Maisto Dangteliai Padengti Išlaikyti Šviežią Sandariklio Dangtis Virtuvės Dubenį, Puodą Dangčiu Silikono Padengti

6 Vnt./Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Silicio Ruožas Dangteliais, Universal Maisto Dangteliai Padengti Išlaikyti Šviežią Sandariklio Dangtis Virtuvės Dubenį, Puodą Dangčiu Silikono Padengti

€2.71

-40%

€4.52

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šviežių išlaikyti Dangteliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šviežių išlaikyti Dangteliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šviežių išlaikyti Dangteliai.

6 Vnt., Universalus Dangtelis, Silikoninis Ruožas Silikoniniai Dangteliai Padengti Keptuvėje Gaminant Maistą Šviežią Padengti Mikrobangų Padengti Silikono Dubenį, Puodą Dangčiu

Savybės :

SAUGIAI ir APLINKOS SILIKONINIAI DANGTELIAI: Mūsų silicio maisto padengti 100% Maisto kokybės silikono aplinkos apsaugos medžiagos. BPA free & FDA Sertifikatas. Atsparūs aukštai ir žemai temperatūrai, forma -30 iki 230 ° c.

DAUGKARTINIO naudojimo SILIKONINĖS MAISTO APIMA:Šis Daugkartinio naudojimo silicio ruožas dangteliai yra Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, stora ir antspaudas, lankstus, patvarus, daugkartinio naudojimo. Išsaugoti vienkartiniai polietileno plėvele ir saugiai, indaplovė, mikrobangų krosnelė ir užšaldyti.

ŠVIEŽIŲ VALDYTOJAS ir MAISTO ORGANIZATORIUS:Mūsų silicio maisto padengti gali Išlaikyti vaisių, daržovių, gėrimų ir kitų likusių maisto produktai, švieži ir skaidraus silikono ruožas dangteliai padės sutvarkyti maisto produktai ar vaisiai lengvai.

ĮVAIRIŲ DYDŽIŲ: Silikono Padengti Ruožas Sukurti tobulą antspaudas ant bet kurio stiklo, plastiko ar metalo konteineriai, jie taip pat gali tarnauti kaip pakaitalas prarado dangčiai apvalūs, kvadratiniai ir netaisyklingos formos konteineriai.

BANDO DARYTI SAVO DALĮ, SIEKIANT IŠGELBĖTI PLANETĄ: Šis Silikoninis Dangtelis Ruožas Dangteliai Puikus pakaitalas nereikalingą plastiko kabintis wrap, kad visada palieka lipni likučių mūsų dubenys' kraštus.Silikono Ruožas Dangteliai padės sutaupyti pinigų ir aplinkai ne naudojant polietileno plėvele.Sudie, polietileno plėvele ir atliekų.

Aprašymas:

1. Ruožas silikoniniai dangteliai yra 6 dydžių, todėl lengva rungtynės su skirtingo dydžio puodeliai arba konteineriai.

2. Silikono viršūnės yra apvalus, todėl ji yra geriausia padengti apvalios formos puodelius ar dubenėlius, bet ji gali taip pat tilptų ant kvadrato formos talpoje.

3. Nuotėkio įrodymas, su oro sandarus sandarinami taip, maisto produktus, visada išlikti šviežia ir sveika.

4. Mikrobangų saugiau ir atsparus karščiui iki 450 F, todėl jūs galite greitai šildyti ir mėgautis užsiliko.

5. Pinigų taupytojų. Su silikoniniai dangteliai, nereikia pirkti plastiko antklodės. Taupyti pinigus, žemės ir aplinkos.

6. Lengva valyti ir plauti indaplovėje.

Išlaikyti Maistą Šviežią

Puikus šviežių maisto produktų dangtelis ant grotelių lauke arba keliauja su savo draugais, ir šviežių maisto produktų padengti nėra išsiliejimas maisto ir vandens į savo automobilį.Silikono ruožas dangčio pakeičia plastikinį maišą, pakartotinai po valymo, išsaugoti kaina, saugiau, kaip mes visi žinome, didžiosios silikono padengti atneša jums ir jūsų šeimos sveikata.

Paketas Apima:

6Pcs /Set x Ruožas Dangteliai (Daugkartinio naudojimo silicio ruožas dangteliai, Silikonu Padengti Ruožas)

Įvadas 7 mikrobangų dangtis
Funkcijos 11 silikono maisto wrap
Taikoma Žmonių Vaikai,Vaikai,Suaugusieji
Savybės 4 Silikoniniai Dangteliai Ruožas
Įvadas 6 Wrap Apima Išlaikyti Šviežią Antspaudas Dubuo
8 funkcijos Daugkartinio naudojimo Universal Maisto dangteliai
Įžanga 4 Maistą Šviežią Dangtis
Įžanga 2 Silikono Dubenį, Puodą Dangčiu
Įvadas 5 Virtuvės Dubenį dangteliai
Funkcijos 10 Virtuvės Dangteliai
Funkcijos 1 Daugkartinio naudojimo silicio ruožas dangteliai
Funkcijos 7 silicio maisto padengti
Funkcijos 15 Maisto Wrap Apima
Funkcijos 12 Universalus Silikoniniai Dangteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 9 Universalus Maisto dangteliai Padengti
Įvadas 8 Universalus Dangtis
Funkcijos 2 Ruožas dangteliai
Bruožai 6 Daugkartinio Naudojimo Ruožas Dangteliai
Funkcijos 3 Silikoninis Dangtis Ruožas Dangteliai
Įvadas 1 Silikono Padengti Visos
Funkcijos 14 Ruožas Universalus Dubuo Puodą
Funkcijos 5 Silikono Padengti Ruožas
Medžiaga Silikono
Tinkama proga Virtuvės, Namų,Stovyklavimui,Iškyloms
Funkcijos 13 Maisto Wrap Kino Elastinga Ruožas
Įžanga 3 Išlaikyti Šviežią Antspaudas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai