Nauja Reduced price!
OVW 3 vnt Ožkos Plaukų Smailas Maišymo Makiažo Teptukai Akių Šešėlių Rinkinį sudaro Teptukai Nustatyti, Aukštos Kokybės

OVW 3 vnt Ožkos Plaukų Smailas Maišymo Makiažo Teptukai Akių Šešėlių Rinkinį sudaro Teptukai Nustatyti, Aukštos Kokybės

€3.46

-16%

€4.12

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Plaukų Medžiaga : Visą Ožkos Plaukų Ožkos Plaukų Šepetys turi geresnį sukibimą ant Milteliai, nei Sintetinio Pluošto Rankenos Medžiaga : Medinis

07 Pabrėžti Maišymo Šepetys Tinka Didelio ploto maišymo arba tikslumo Išryškinti

11 Vidutinio Maišiklis Naudoti teptuku švelniai taikymo spalvomis, minkština griežtas linijas, ir taikyti pereinamojo laikotarpio spalva raukšlėtis. Lengvai minkština ir mišinys spalvos į raukšlėtis.

19 Tikslumo Maišymo Šepetys Šeriai pagaminti iš minkštos plaukai ožkos ilgas smailas plaukai pristatyti spalvos tikslinių sričių tiksliai ultimate maišymo kontrolei.

14 Kupolo Formos Maišiklis Medžiaga:Arklio plaukai Sumaišoma ir mišinys jūsų atspalvių nepriekaištinga užsakymą išvaizdą, naudojant šią minkštas, apvalus arklių plaukų šepetys taikyti, buff ir pasklidųjų taršos griežtas linijas 15 TRUMPĄ SHADER BRUSH Medžiaga:Arklio plaukai Minkštas ir tankus šeriai suteiks jums dar taikymo spalva visame savo dangtį.Naudokite šį šepetį į vietą spalva per visą dangtį, net ir stiprus taikymo produkto, vidutinio ir plataus masto. 20 Mažų Shader Medžiagos:Ponio plaukų Nedidelis, smailas šepetėlis su arklio plaukų sukurti tikslią akių atrodo palei blakstienų ir vandens linijos.

Ponis Plaukų, Makiažo Teptukai Klasikinių formų ir pasirinktas ponio plaukų. Blender, smudger ir išsamiai šešėlių teptukas

16 Kremas Šepetys Medžiaga:Weasel + Sintetinis Švelniai paspauskite akis kremas aplink visą jūsų akių srityje, iš po akių antakių kaulų. Skirtas subtilus, prabangus programą. 18 Kreminės Blendier Medžiaga:Weasel+ Sintetinis Suprojektuotas, kad geriausi produktai visų tekstūrų, formulės, ir baigs 23 Vokų Šepetėliu Medžiaga:Weasel+ Sintetinis Siekti visiškai kontroliuoti taikant tikslios sumos, spalva, dėka elastinga, sandariai supakuoti šeriai

Dvigubo naudojant tie, kurie yra pagaminti iš weasel ir sintetiniai plaukai, kostiumas tiek skystos kreminės ir miltelių produktų.

Priežiūros instrukcijos:

1.Nusiplaukite šepečiai kartais su švelniu teptuku muilu ir leiskite jiems išdžiūti kabo aukštyn kojom. 2.Šepetėliai su natūralių ožkos plaukų, kai praliejimo gali atsirasti per pirmuosius kelis naudoja.

Atsiliepimai Rodo

24 vnt, pilnas komplektas

6 vnt. komplektas

Brush Cleaner

Greitas spalva off, labai naudinga akių šepetėliai.

Grožio Kempinė

Profesinės 28 vnt rinkinys

HM-26 vnt rinkinys

Check out šių Veido Šepetėliai

Modelio Numeris XQ0711119
Rankenos Medžiaga Mediena
Šepečių Medžiagos Ožkos Plaukai
Spalva Kaip nuotraukoje
Kiekis 3 vnt
Tipas Maišymo Šepetys
Formos Smailas
Modifikuotas Prekės Taip
Custom Pluoštas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Išsklaidytos ir sumaišytas raukšlėtis
Vienetų skaičius Combo
dydis 3 pieces of makeup brushes
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Modelis Mažas Viduryje Didelis
Naudojamas su Akių Šešėliai
Regionas Gamyba Kinija
Prekės Pavadinimas OVW
Naudojimas valyti ir atgal per raukšlėtis
Medžiaga Visą Ožkos Plaukai
Sąlyga naujas be logotipo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai