Nauja Reduced price!
Už

Už "Huawei" Garbės 30i LRA-LX1 Atveju 3D Gėlių Įspausti Minkštas Silikoninis Telefono dėklas Už Garbę 30 aš Atveju TPU Bamperis dėl Garbės 30i Dangtis

€1.62

-40%

€2.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Už "Huawei" Garbės 30i LRA-LX1 Atveju 3D Gėlių Įspausti Minkštas Silikoninis Telefono dėklas Už Garbę 30 aš Atveju TPU Bamperis dėl Garbės 30i Dangtis

Savybės: *100% Brand new ir hiqh kokybės. *Mada dizainas, lengva įdiegti ir pašalinti. *Puikiai tinka forma. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną nuo dulkių, braižymui,smūgiams ir patvarus. *Apsaugokite savo mobilųjį telefoną vertingų investmentfrom subraižyti ir sugadinti. Daugiau Patarimų: * Pigiausia Kaina --- Jei turite kitų kiekio ar modelių, pls susisiekti su mumis elektroniniu paštu, prekybos vadybininkas, pranešimas... * Pls pastaba man spalvų jums reikia, nes kitaip jūsų prekės bus išsiųsti atsitiktinai. Rusijos Draugas Mokėti Dėmesio !!! - Prašome užpildyti tikslus gavėjo pavadinimas (įsakymas dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau . - Mes nesame atsakingi už nondelivery sukelia, kad klientas nesuteikia pakankamai informacijos, kai priėmimo tvarka.

Prašome Atkreipti Dėmesį Prieš Pristatymas :

1.Produktas yra nemokamas pristatymas pagal "Cainiao Super Ekonomika" , kuri negali būti kelio, po sklypas kairėje Kinijos. Jeigu jums reikia visą stebėjimo ,prašome pasirinkti "Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu ",ir pridėti pinigų sekimo. 2.Jei jūsų patvirtinimo laikas artėja, jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis, mes išplėsti pristatymo data ne pirmą kartą. 3.Prašome don ' t open ginčo per 65 dienas. Jei po 65 dienų jūs vis tiek negaunate prekes, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.

Suderinama Modelis 2 Už "Huawei" Garbės 30i Atveju
Prekės Pavadinimas MEAFORD
Kilmės KN(Kilmės)
3 funkcija Visapusiškas Apsaugine danga atveju rubisafe para Honor30i
Funkcija 1 3D Įspausti Minkštas Silikoninis Telefono dėklas Padengti shell " rubisafe coque
4 funkcija Mados Gėlių Paramos Tapybos shell
Kokybė 100% Brand New ir Aukštos Kokybės++++ Fundas Coque " Rubisafe Para
Suderinamos Prekės Garbė
Suderinama Modelis 1 Už Garbę 30i Atveju
Medžiaga Minkšto Silikono
Tipas Bamperis
Savybės Dažytos Minkšto Silikono Atveju
2 funkcija Matte Slim Minkštos TPU Gelio Galinį Dangtelį Odos Apvalkalas
Dizainas Animacinių filmų
garbės Modelis garbė 30
Tinka Rubisafe Capinha Carcasas Fundas Coque Už Garbę 30i
Didmeninė Parama, prašome susisiekti su mumis dėl geresnių kainų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai