Nauja Reduced price!
Žaidimų Konsolės Paleidimo Kortelė, Tinka Sony, Skirta Playstation2 Free Mcboot Su Fmcb Versija 1.953 Atminties Kortelės 8/16/32/64M

Žaidimų Konsolės Paleidimo Kortelė, Tinka Sony, Skirta Playstation2 Free Mcboot Su Fmcb Versija 1.953 Atminties Kortelės 8/16/32/64M

€2.30

-30%

€3.29

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Atminties Kortelės, Buitinė Technika, Pigūs Atminties Korteles, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Atminties Kortelės.

Savybės:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus, ilgą laiką naudoti.

2. Kompaktiškas ir lengvas nešioti.

3. Taikymo sritis: už PS2 konsolės žaidimas skirtas atminties kortelę, atitinka visus PS2 modelius.

Aprašymas:

Instrukcijos:

Tiesiog įdėkite atminties kortelę į atminties kortelės vieta ant mašinos. Paprastai, kai žaidimas yra perduodama arba GAME OVER, žaidimas bus greitai jums, ar įrašyti. Beje, atidarykite atminties kortelės yra paversti žaidimų konsolės, kai nenorite įdėti žaidimo diską, ir ten bus 2 anglų kalbos žodžių išeina po kurio laiko, tada pasirinkite pirmą anglų eiti į, ir jūs pamatysite, kad žaidimas įrašo piktogramą, po to vyksta. Jei norite ištrinti, paspauskite " X " klavišą, tuo piktogramą. Paspaudus X, ten bus dvi anglų kalbos funkcijos, KOPIJUOTI ir IŠTRINTI. Jei pasirinksite, žaidimas įrašas bus nukopijuoti į kitą atminties kortelę, ir jeigu pasirinksite IŠTRINTI, žaidimas įrašas bus ištrintas.

Techniniai duomenys:

Spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Dydis: 4*6*0.7 cm

Pakuotė:

1 * Žaidimų Konsolės Paleidimo Kortelės

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Sertifikavimo NĖRA
Suderinamos Prekės/Modelis SONY
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONLENY
Modelio Numeris FMCB 1.953
SONY Modelis playstation2

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai