Nauja Reduced price!
2VNT C Tipo OTG Adapteris Micro USB Į USB C Mobiliojo Telefono Adapteris Micro USB

2VNT C Tipo OTG Adapteris Micro USB Į USB C Mobiliojo Telefono Adapteris Micro USB " OTG Jungties teikiama Duomenų Perdavimo Ir Įkrovimo

€1.39

-43%

€2.44

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonas Adapteriai & Keitikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Adapteriai & Keitikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonas Adapteriai & Keitikliai.

Aprašymas:

Kompaktiškas ir lengvas nešioti. PC medžiagos, gera šiluminė varža ir žemai temperatūrai, atsparumas, aukštos kietumas. Visiškai suderinama, didelės spartos duomenų perdavimo, suderinama su įvairiais prietaisais.

Specifikacija

Specifikacija Produkto Pavadinimas: V8 TIPO-C adapter Gaminio medžiaga: ABS lukštais, gryno vario terminalas Produkto savybės: V8 sąsajos TIPAS-C sąsaja Galimos spalvos: juoda, balta Naudojimo instrukcijos: V8 sąsaja duomenų eilutės į TIPO C sąsaja duomenų eilutė. Nepanaudotų V8 Android duomenų kabelis gali būti naudojamas iki 3A srovę.

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą. Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas. Dėkojame už jūsų supratimą.

PREKYBOS VADOVAS

1. Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes padėsime jums. 2. Mes priimame lašas laivybos, jei norite bendradarbiauti , prašome susisiekti su mumis , gauti daugiau Bendradarbiavimo detales. 3. Kai mes gauname jūsų užsakymą, mes išsiųsti paketą iš karto, kai tik įmanoma.Stebėjimo informacija, paprastai galite patikrinti informaciją, po 4 ar 5 dienas, aš duosiu jums sekimo numerį per šią svetainę (Kinija Air Mail): 17track.net 4. Kai gausite paketą, o jei esate patenkintas (- daiktų ir paslaugų, Prašome palikti mums 5 žvaigždučių Grįžtamojo ryšio su gražus vaizdas, būsime dėkingi!Parodykite mums, laimėti paslaptis dovana. 5. Jokių problemų, pls susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą arba palikti mums neigiamų atsiliepimų. Mes stengiamės išspręsti problemą.. Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą dėl www.bfakeliones.lt el. Pašto ar kitų socialinių TINKLŲ. Mes susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau!

Įėjimo Įtampa Standartas
Medžiaga ABS+Aliuminio lydinys
Spalva Juoda/Balta
Išėjimo Įtampa Standartas
Modelio Numeris C tipo OTG Adapteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai