Nauja Reduced price!
Paauksuotas Tarot Denio Kortelę ir Vadovas Taro Žaidimas Žaislas Būrimą Taro Oracles Orientavimo Likimas Valdybos lietuvių Šeimos Dovana

Paauksuotas Tarot Denio Kortelę ir Vadovas Taro Žaidimas Žaislas Būrimą Taro Oracles Orientavimo Likimas Valdybos lietuvių Šeimos Dovana

€1.03

-50%

€2.06

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kortų Žaidimai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Kortų Žaidimai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Kortų Žaidimai.

Šio rinkinio leidimas apima 78 kortų

Pradėtas įprasta elementai tradicinę taro, Paauksuotas Taro yra knibžda kibirkščiuojantis, klasikinio vaizdai. Aukštos priestesses tekančiame chalatai, protingas imperatorių, riteriai majestic steeds, mistikai turintys magiškų priemonių, ir kitų intriguojančių simbolių iš viduramžių laikais gausu.

Tradicinę Taro 21-ajame Amžiuje

Produktas yra 25% mažesnis, nei originalo dydis.Šis produktas yra sumažinta versija.Instrukcija šis produktas yra elektroninį failą, kuris gali būti skaitomas bei atsisiųsti nuskaitymo QR kodą, dėl kurios produkto dėžėje.Gaminys sveria tarp 120 ir 180 gramų.Kortelės yra gražiai padaryta ir ryškių spalvų.

Labiausiai Tarot denius su tikrai įspūdingas dizainas yra tikrai tik meno kolekcijų. Paauksuotas Taro peržengia šio apribojimo, kurių kai kurie iš labiausiai stulbinamai gražus menas, bet Tarot denio, dar taip Rider-Waite-Smith modelis. Rezultatas yra unikalus denio, kad bet kuris asmuo, su kai kuriais Taro patirtį rasite iš karto žinomi ir naudojami. Šio denio gali būti naudojamas su bet kokia Taro sistema, arba knyga.

Jūs tikrai turite pamatyti korteles, patikėti savo grožį. Aukšto Vaidilutė šokiai ant vandens į permatomą suknelę žvaigždžių. Ji lankstosi atgal priešais pusmėnulis, atrodo kaip klasikinis lempos nuo 1920. Likimo Rato rodo horoskopo varantys aplink saulės centre kaip keistai, beveik svetima mašina. Kabinti Vyras taip ši mašina koncepciją, tačiau jis yra apsirengęs puikus raudoni ir žali.

Spalvos yra gilus ir intensyvus, beveik metallic. Jie atkreipti jūsų ir jums teks spoksoti į vaizdus ne kartą. Tačiau tai yra daugiau nei denio pažvelgti, tai denio naudoti! Paauksuotas Taro Kompanionas, visą knygą Taro ekspertų Barbara Moore, yra įtrauktas į šio denio. Tai išsami įžanga taip, kad net pradedantysis gali naudoti šio denio iš karto.

Jei esate pavargę nuo senojo stiliaus RW denio ir jo mėgdžioti, jei jūs ieškote pažįstamas denio, kad nuves jus į ateitį, tai yra denio, kurį norite naudoti.

Modelio Numeris Paauksuotas Denio Ciro Marchetti
Temos Muzika
Amžius Suaugusieji

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai