Nauja Reduced price!
Tvirtovės Naktį Žiedas Fortnites Vertus Priedai Fortnights Piktogramą Lydinio Žiedas Ornamentu Vyrai Moterys Kietas Jewerlry Mados Gimtadienio Dovana

Tvirtovės Naktį Žiedas Fortnites Vertus Priedai Fortnights Piktogramą Lydinio Žiedas Ornamentu Vyrai Moterys Kietas Jewerlry Mados Gimtadienio Dovana

€2.46

-20%

€3.08

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šalis Backdrops, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalies Backdrops, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šalis Backdrops.

Dydis: 0.8*0.18, Nedidelis Klaidos Rankinis Matavimas.

Svoris: 7.3 g

Medžiaga: Lieti.

Lieti Priedų Techninės Priežiūros

Lieti Aksesuaras, tol, kol Ji Yra Tinkamai Prižiūrima, Ji vis Dar Yra Ryškus ir Nuskin Keletą Metų. Šios Rūšies Papuošalų nereikia Naudoti Labai Brangus, Vandens Susilaikymas, dėl Išlaikymo, kaip Ilgai, kaip Jis Išvengia Rūgščių ir Šarmų ir Drėgna Aplinka. Drėgnoje Aplinkoje, Apima: Maudytis, Ne Dėvėti, Kai Skalbimo Veidą, Ne, Dėvėti, Kai Prakaitavimas Daug, Sausas, Sausa medžiagos Skiaute. * prieš Sandėliuojant; Vienas Desikantas, Turi Būti pateikiamas Jewlery Lauką, Kur Papuošalai Yra Pateikti; imituoti Ornamentu Turėtų Būti Įdėti į Jewlery Lauką Laikas, Kai Ne Jį Dėvėti.

1. Papuošalai Yra Dažnai Keičiama, ir tuo Pačiu Papuošalo Reikėtų Vengti Ilgą Laiką, Ypač Karštą Vasarą, Papuošalai, Danga Yra veikiamas Prakaito Ilgą Laiką, Kuris Yra Lengva Griauti. Todėl Geriausia Yra Parengti Papildomų Komponentų Ornamentas Dažnai Pakeitimo.

2. Kontaktinė Cheminių medžiagų Ornamentas Pažeidžiami. Aromatas per Maudytis, Chloro Plaukimo ir Druska, Jūros, Visi Sukelti Korozijos Ženklų Papuošalai, Lakas, Taigi Visi Papuošalai Turėtų Būti Pašalintas prieš Maudymosi Arba Baseinas.

3. Susidūrimo yi ca Gėlės, Būti Atsargūs, Ne Ornamentas Sutampa, Turi Būti pateikta Originalioje Pakuotėje Maišelį Arba Pateikti Įrengta Nepriklausoma Mažų Reitingų Elektros Sistemos Tinklą Jewlery lango ribų, Turėtų Būti sukurta ir 1 drėgmę sugeriantis! Be to, būtų Išvengta Trina vienas Kito ir Subraižyti Paviršių.

4. Laikas Valyti Papuošalai Atrankos Minkštas Baudos Šepečiu Šluoja Nuvalykite Ornamentu Paviršiaus Ornamentu Pašalinti Paviršiaus Dėmes.

Tipas Žiedas, Žiedas
Gydymo procesas RANKŲ darbo
Spalva R074 Balta
Prekės Pavadinimas FORTNITE
Mozaikos Medžiagos Ne Mozaika
dydis Average Size
Stilius Vyrams ir Moterims
Custom Tvarkymo Is
Modeliavimas GEOMETRINIO
Medžiaga Metalo
Proga Jubiliejus
Produktų kategorijos Rankų Papuošalai
Modelis Laiškas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai