Nauja Reduced price!
50pcs 40mm/25mm Širdies Formos pjovimas Lazeriu Mediniai Naudai Žymas, Karolius, Vestuvių Puošmenų Už Keychains Priėmimo Scrapbooking

50pcs 40mm/25mm Širdies Formos pjovimas Lazeriu Mediniai Naudai Žymas, Karolius, Vestuvių Puošmenų Už Keychains Priėmimo Scrapbooking

€1.65

-5%

€1.74

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

50pcs Medienos Širdies Žymes M aterial 100% medienos Dydis Maždaug:40x35mm ar 25x20mm;Storis:1,5 mm Spalva Natūrali, Kiekis, gausite, 50pcs šį elementą, sąrašą, kainą. Veikia Labai gerai, naudojama scrapbooking,kalėdų dekoracijos,norinčių medžio toppers ir kitų "PASIDARYK pats" projektai.

ATKREIPKITE DĖMESĮ, kad Šios amatų gali šiek tiek skirtis spalva ir forma dėl natūralių medžiagų.

· Vestuvių Tags / Patarimai Korteles / Noras Eglutė Žymos / Escort Korteles / Naudai Žymės / Raktas Į Laimingą Santuoką, Hang Tags / Vieta Korteles / Derliaus. Jie gali būti naudojamas kaip Dovanų Žymas, Hang Tags, Palyda Kortelės, Vestuvių Naudai Žymas, Etiketes, ar Patarimo Korteles.

PRISTATYMAS:

1. Laivas pasaulyje.

2. Užsakymai tvarkomi per 2 darbo dienas nuo mokėjimo tikrinimo.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 40 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame mokėjimus per Alipay TIK.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas .

ATSILIEPIMAI:

Jei turite kokių nors problemų ar neaiškumų, bet su jūsų užsakymą arba produktus ,prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę padėti jums prieš jums palikti visus atsiliepimus,mes manome, kad gali duoti teigiamų rezultatų, bet padėtį ir dirbti, uždirbti savo pagirti.

Ačiū jums labai!!!

Maža širdis Lentelėje Sklaida
Spalva Natūralus
Modelio Numeris 4025
Prekės Pavadinimas Royrliuzaly
Medienos Meilės Širdis Vestuvinės konfeti
Medžiaga Medienos;Mediniai
Modelis Širdį
Proga Naujieji Metai
dydis 40x35mm or 25x20mm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai