Nauja Reduced price!
1 Jar Holo Nagų Blizgučiai Blizgučiai Milteliai Sumaišykite Forma Netaisyklinga, Sparkle Blizgesį Nagai Dribsniai

1 Jar Holo Nagų Blizgučiai Blizgučiai Milteliai Sumaišykite Forma Netaisyklinga, Sparkle Blizgesį Nagai Dribsniai "Chrome" Pigmentas Prekių Spalvinga Paillette

€1.88

-21%

€2.38

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

1 Jar LOVCARRIE Holo Nagų Blizgučiai Blizgučiai Milteliai Sumaišykite Forma Netaisyklinga, Sparkle Blizgesį Nagai Dribsniai "Chrome" Pigmentas Prekių Spalvinga Paillette

Specifikacija: Pavadinimas: Holografinis Nagų Blizgučiai Blizgančiais Stilius: Vasaros Blizgučiai Nagų Dailės Sąlyga: Markės Naujų Kiekis: 1? Talpa: Apytiksl. 4g-6g Spalva: Holografinis Aukso,Sidabro,Rožė Raudona,Violetinė,spalvinga. Modeliai: Sumaišykite Formų Dydis: Sumaišykite Dydis Modeliai: Nagų blizgučiai blizgančiais Dribsnių Pakuotės Turinys: 1 Dėžutė Nagų Dailės Blizgančiais Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Holografinis Nagų dailės apdaila Lengva kreiptis dėl natūralių arba dirbtinių nagų. Sveikas ir Ekologiškas medžiagas,jis gali naudoti makiažas,kūno deocrations. Tinka profesionaliems salonas naudojimui arba naudoti namuose. Kaip naudoti: 1.Parengti jūsų nagai su UV BASE COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 2.Taikyti UV SPALVOTAS GELIS.(NE išgydyti!) 3.Naudoti tweezer taikyti blizgučiai ant jūsų nagų. 4.Išgydyti pagal UV/LED lempoje. 5.Antspaudas jį su UV TOP COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje. 6.Failo jūsų nagai už geresnį rezultatą.(Rekomenduojama, bet nebūtina) 7.Antspaudas jį su UV TOP COAT ir išgydyti ją pagal UV/LED lempoje.

Pristatymas

1)1-4 darbo Dienas lemti laiko reikės po to, kai mes patvirtino, gauti savo atlygį. 2)Prašome pateikti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas; kitaip, mes išsiųsti jūsų prekės remiantis jūsų sąlyginio Deponavimo adresą, todėl įsitikinkite, kad jis yra teisingas. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus, jei norite naudoti bet kurį iš jų, prašome susisiekti su mumis prieš jums padaryti sumokėti, nes ten gamins kiti mokesčiai. Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express".

Atsiliepimai

1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, ačiū jums labai !! 2)Mes visada siūlome mažiausią kainą už geriausias prekes bei paslaugas jums. 3) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū!

Susisiekite Su Mumis

1)Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! 2)Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.bet prašome leisti nedelsiant atsakyti už ne darbo diena. Ačiū, kad lankotės, sėkmės tiek mums.

Dizainas Sumaišykite Formos KRITIMO Milteliai Nagų Pigmentas
Kokybė Aukščiausios Kokybės Garantija
Spalvos Aukso,Sidabro,Rožė Raudona,Violetinė Juoda,Maišyti Spalvas
Prekės Pavadinimas LOVCARRIE
Kostiumas Poliravimo nagai,blizgesį,holografinis blizgučiai
Kilmės KN(Kilmės)
Nagų Dailė 3D Nagų Dizaino Priedai
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
Sąlyga Nauja Atvykimas
Kiekis 1 STIKLAINIS
Elementų Tipas Nagų Blizgučiai Blizgančiais Dribsnių
Modeliai Sumaišykite Holografinis Apakinti Milteliai Nagai
Savybė Sparkly Nagų Dailės China Paillette
Modelis Super Mirguliavimas Nagų Blizgučiai Milteliai
Medžiaga Nagų Blizgučiai
Stilius Vasaros Nagų Dailės Chrome " Pigmentas
Modelio Numeris YG-BG01 -YGBG08
Funkcijos 1 Shinny Blizgučiai Lydinio Slankiklį Nagų Medžiaga
Naudojimas Veido Blizgučiai,Nagų Dailės Dekoracijos,Nagų Salonas, Šaliai
Dizaino 2 Sumaišyti Blizgučiai Ploni Dribsniai Skiltelės slankmačiai Milteliai
NET WT Apie g
Funkcijos 2 Holografinis AB Spalvų,Sumaišykite Dydžio ir Formų Derinys
Parama Didmeninė Lašas Laivas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai