Nauja Reduced price!
Vyrų Krepšinio Veikia Kojinės Kvėpuojantis Anti-slydimo Sporto Žygiai Dviračiais, Vaikščioti Lauke, Kojinių Medvilnės Sporto Nr. Prakaito, Kojinių naujas

Vyrų Krepšinio Veikia Kojinės Kvėpuojantis Anti-slydimo Sporto Žygiai Dviračiais, Vaikščioti Lauke, Kojinių Medvilnės Sporto Nr. Prakaito, Kojinių naujas

€1.48

-33%

€2.24

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

--Sporto kojinės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos, minkštas ir orui, drėgmei wicking veiklos saugo savo kojas sausas ir patogus, nr. nemalonus jausmas.

-- Elastinga arkinių juostos kontūrai aplink koja už užfiksuota-tam tinka, buvimo vietą ir užkirsti kelią, kad kojinės neslystų į batus.

-- Pakankamai kamšalas suteikia komfortą ir smūgio absorbcijos. Jokių lizdinė plokštelė, mažina pėdų skausmą, per darbo veikla. Susiuvimo yra labai sutirštintas ir sklandžiai, dozė įtrinti į kojų pirštų.

--Sustiprintas kulnas ir kojų, patvarumo aukštos dėvėti srityse.

--Visiems metų laikams, puikus bėgimas, bėgimas, pėsčiomis, mokymas, žygiai, kelionės, sporto salė naudotis, golfas, lauko poilsiui ir kasdieniniam naudojimui.

Techniniai duomenys:

Lytis:Vyrai

Medžiaga:Medvilnė

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Sezoniškumas:Visiems Sezonams

Tipas:Sporto Kojinės

Kilmės vieta:Kinija

Kiekis:2vnt

Pakuotė:

1x pora

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Pirštu-atskirti No
Sportas Tipas Krepšinis
Prekės Pavadinimas Balight
Žarna Aukštis Knee-High
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Vyrai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai