Nauja Reduced price!
LADES 1PCS L15 Profesionalus Makiažas, makiažo teptukai apvalią galvutę Šepetėlį Makiažo Eyeshadow Vieno sudaro įrankis

LADES 1PCS L15 Profesionalus Makiažas, makiažo teptukai apvalią galvutę Šepetėlį Makiažo Eyeshadow Vieno sudaro įrankis

€1.96

-34%

€3.01

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Skalbimo instrukcijos

1.Plauti, šeriai su šiltu vandeniu,Maišyti šampūnas ir šilto vandens į indą 2.Dip teptuku krašto bako ir švelniai įtrinti su pirštų 3.Plauti, šeriai vandens, kol šampūnas yra pašalintas,Nugara-sausas šerių. 4.Pakabinti šepetėlį vertikaliai žemyn ir leiskite jam išdžiūti.

Apie mus

1. Q: Kaip apie šepetėliai kokybės ? Prašome nesijaudinkite ,visi šepečiai mes naudojame geros kokybės medžiagos . 2. Q: aš ne gauti savo paketų,ką aš turėčiau daryti? Prašome susisiekti su mumis per www.bfakeliones.lt pranešimą pirma.Mes padėsime išsiaiškinti, kur yra sklypas ir suteikti jums išspręsti metodas. 3. K: jūs Galite parduoti didmeninės kainos? A: Taip,jei jūsų reikia daugiau, rinkiniai, šepečiai, mes jums priimtiną kainą 4. Q: Ką reikėtų daryti, kai yra kokybės problemų produkto? A: Ar jūs naudojate LADES produktus pirmą kartą, ar esate LADES produktų entuziastas, jums teks susidurti su tokia sąlyga: bus kai plaukų slinkimas ar šiek tiek kvapo .kai jūs pirmą kartą plauti makiažo teptuku. Tai yra normalus reiškinys.po plovimo ir įdėti šepetėliai pasivaikščiojimas keletą dienų ,neturi kvapo. Tačiau, jei tokia situacija tęsiasi vėliau naudoti, tada jis yra kokybės problema. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ,mes išspręsti problemą su jumis tol, kol jūs pasitenkinimo 5.Klausimas:Ar pritariate, pritaikyti logotipą ? A:Taip, Mes esame paramos pritaikyti logotipas ir be logotipo,prašome susisiekti su mumis. 6.K:jūs Galite nuleisti laivybos be jokių infromation ? A:Taip,mes esame paramos nuleisti laivybos ir nereikia sekti mūsų informaciją.

Vamzdis Vario
Rankenos Medžiaga Mediena
dydis 0.025G
Naudojimas Makiažas Menininkas/Studijos/Kirpykla/Grožio/Mokykla
Kilmės KN(Kilmės)
OEM&ODM priimtina
Spalva Mėlyna
Kiekis 1Pcs
Naudojamas su Makiažo
Šepečių Medžiagos Sintetinių Plaukų
Paslauga Asmeniniams poreikiams Privačios Etiketės & OME "PASIDARYK pats"
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Prekės Pavadinimas LADES
Modelio Numeris L15
Pardavimo Metodas Prekybos Bei Didmeninės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai