Nauja Reduced price!
Profesinės Spindintys Akių kontūro Pieštuką Kosmetika Moterims, Sidabro, rožinė Aukso Spalvos Skysčio Blizgučiai akių kontūro Makiažą Grožio Priemonės

Profesinės Spindintys Akių kontūro Pieštuką Kosmetika Moterims, Sidabro, rožinė Aukso Spalvos Skysčio Blizgučiai akių kontūro Makiažą Grožio Priemonės

€0.67

-39%

€1.11

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Akių Šešėliai & Linijinės Derinys, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėliai & Linijinės Derinys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėliai & Linijinės Derinys.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Prašome pasirinkti,jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

100% Brand New Vandeniui Skysčio Blizgučiai akių kontūro Moterų Makiažas Spalva:Kaip Paveikslėlyje Parodyta NET WT:3.5 g Efektas:ilgalaikis,Blizga Pakuotėje:1 * skystus akių kontūro&Eyeshadow Savybės: *100% Brand New ir aukštos kokybės! *Naudojant akių šešėlių šepetėliu arba pirštu tepinėlis. *Pigmento, kuris yra lengvai prilimpa ant jūsų akių srityse kurti žavinga ir ilgalaikis makiažas. *Blizgučiai, mirguliavimas ir ilgalaikis eyeshadow , lengva suderinti savo išvaizdą. *Tinka asmens atsitiktinis ir šalis makiažas, profesionalaus vestuvių makiažas ir kt. *Lengva nešiojamų ir patogumo naudoti. Atkreipkite Dėmesį: kad dėl apšvietimo poveikį ir kompiuterinės spalvos, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Apdaila Mirguliavimas
Svoris 0
Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas LEKGAVD
Pažymėjimo Numeris *********
Modelio Numeris Akių kontūro
Naudos Lengva nešioti
Vienos spalvos/multi-color Šešių spalvų
Komponentas Blizgučiai akių kontūro
NET WT 0
Tipas Akių Šešėliai & Linijinės Derinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai