Nauja Reduced price!
2019 Naujas 10pc 17*21mm Stačiakampio Aukso skaidraus Stiklo kalnų krištolas Mygtuką

2019 Naujas 10pc 17*21mm Stačiakampio Aukso skaidraus Stiklo kalnų krištolas Mygtuką "PASIDARYK pats" Vestuvių Drabužių Amatų Dekoratyvinis Grožio Reikmenys

€2.71

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Mygtukų, Namai Ir Sodas, Pigūs Mygtukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Mygtukų.

2019 Naujas 10pc 17*21mm Stačiakampio Aukso skaidraus Stiklo kalnų krištolas Mygtuką "PASIDARYK pats" Vestuvių Drabužių Amatų Dekoratyvinis Grožio Reikmenys 1.17*21mm kalnų krištolas Mygtuką 2.Aukso Apkalos Su Aiškiai Kalnų Krištolas Jie Atrodo Daug Labiau Blizga Ir Gražus, Iš Tikrųjų! Prašome Pastaba Jūsų Kiekis,Spalva Ir T.t.

Mokėjimo Būdas (1): sąlyginio Deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo,jis palaiko Kredito kortelės, Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt. (2): Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą. (3): Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man. Laivybos ir Tvarkymo Visi daiktai bus siunčiamas oro paštu, per 2 darbo dienas, kai jūsų mokėjimas patvirtino tą sąlyginio Deponavimo. Mes negalime siųsti prekes, savaitgalį ir Kinų švenčių dienomis. Maždaug. pristatymo laikas Australija, Jungtinės amerikos valstijos,Jungtinė Karalystė 12-21 darbo dienų, Kanada, Prancūzija, Vokietija, Ispanija 15-30 darbo dienų, Brazilijos, Baltarusijos, Čilė, Fidžis, Italija, Meksika, Rusija, Ukraina, Pietų Amerikoje 20-35 darbo dienų, Kitose šalyse Paprastai yra ne daugiau kaip 30 darbo dienų, Jei nenorite gauti savo daiktus į protingą laiką, prašome susisiekti su manimi, aš jums padės išspręsti problemas. Ir, jei norite gauti prekes greičiau, susisiekite su manimi, už EMS arba DHL mokesčiai. Grįžta ir Garantija Mes siūlome 100% Pasitenkinimo Garantija, kad visi mūsų klientai. Jei pastebėsite kokių nors problemų su mūsų daiktų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis per 14 dienų nuo gavimo elementus. Mes padėsime jums išspręsti visas problemas. Daiktai turėtų būti grąžinti mums savo pradinę būklę paštu su sekimo numeriu.

Prekės Pavadinimas ZMASEY
Formos Stačiakampis
Technics Danga
Figūros Stačiakampio formos
Apdaila Cirkonio
dydis 17*21mm
Stilius flatback
Kiekis 10vnt/daug
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Produkto Tipas Mygtukų
Spalva Aukso
Modelio Numeris k674
Metalo Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo,Skaidrus Kalnų Krištolas
Funkcija Nikelio-Nemokamai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai