Nauja Reduced price!
Paprasta Gimtadieniu, Kaspinai Auksas, Sidabras Plastiko Plaukų Clips Plaukų Papuošalai Gimtadienio Dekoracija Vaikų Gimtadienio Kepuraitės Karūna

Paprasta Gimtadieniu, Kaspinai Auksas, Sidabras Plastiko Plaukų Clips Plaukų Papuošalai Gimtadienio Dekoracija Vaikų Gimtadienio Kepuraitės Karūna

€1.52

-19%

€1.90

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Produkto Pavadinimas: Su Gimtadieniu Lankelis

Produkto Forma: Apvali,Raidė

Gaminio Medžiaga: Plastikas

Gaminio Dydis: 15cm

Gaminio Spalva: Auksas,Sidabras,

Proga: Gimtadienis

Naudojimas: Gimtadienis Apdaila,Gimtadieniu, Lankelis,Gimtadienio Kepuraitės,Gimtadienio Karūna

Mūsų kompanijos privalumai:

Pirma, kainos, nuolaidos: mūsų įmonė specializuojasi Kalėdų prekių ir festivalio reikmenys didmeninė, mažmeninė prekyba. Produktus parduoti ir vartotojų rinką ir mėgautis aukšto statuso tarp vartotojų. Įmonė įsteigė ilgalaikes ir stabilias bendradarbiavimo santykius su daugeliu didelių gamyklų. Absoliutus gamintojo kaina, pirminis šaltinis. Bendrovė gali vykdyti užsakymą pagaminti pavyzdžius, custom sumokėti 30% avansą.

Antra, vientisumo valdymas: kompanijos partneriai yra reguliariai didelės gamyklos, kokybė garantuota.

Trečia, kai gausite mūsų prekes ir yra patenkinti, prašome, nepamirškite pateikti mums 5 žvaigždės, jūsų pasitenkinimas mūsų paslaugos yra varomoji jėga mums ir toliau tarnauti jums!

Ketvirta, jei turite kokių nors nuomonių apie mūsų paslaugas, aš tikiuosi, jūs galite susisiekti su mumis ir pranešti mums, kad jūsų supratimas yra suteikti mums didžiausią paramą! Mes sunkiai dirbame, siekiant išspręsti problemas, apsipirkti internete, vientisumas yra labai svarbus, todėl mes turime tikėti, kad mes stengiamės padaryti geriau! Tačiau kartais darbas yra labai užimtas, slėgis yra tikrai didelis, gali būti praleidimus ar netyčia vietose. Jei turite kokybės problemų po produkto gavimo, nebūk piktas, nesijaudinkite, aš manau, mes suteikti jums priimtiną atsakymą. Ir stengiasi padaryti geriau ateityje. Don ' t feel free duoti vidutinio sunkumo ar blogas peržiūros, tai tikrai liūdna, viskas prasideda nuo bendravimo.

Gimtadienis Karūna
Modelis Vientisos Spalvos
Gaminio Dydis 15CM
Naudoti 2 su gimtadieniu lankelis
Produkto Spalva Aukso,Sidabro
Naudoti 1 Gimtadienio dekoracija
Kilmės KN(Kilmės)
Gaminio Forma Apvalus,Raidė
Gaminio Medžiaga Plastikiniai
Proga GIMTADIENIS
produkto pavadinimas su gimtadieniu lankelis
Medžiaga Plastikiniai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai