Nauja Reduced price!
10 Lazdos/Pak Ortodontinis Ligatura Ryšius Dantų Elastomeriniai Ligatura Ryšius Ortodontija Elastinga, O-žiedai, Gumos Petnešos Juostos Įrankiai

10 Lazdos/Pak Ortodontinis Ligatura Ryšius Dantų Elastomeriniai Ligatura Ryšius Ortodontija Elastinga, O-žiedai, Gumos Petnešos Juostos Įrankiai

€0.28

-28%

€0.39

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Šis produktas, gali būti skirta naudoti sveikatos priežiūros profesionalams. Pardavėjas gali paprašyti įrodymų, kad esate kvalifikuotas sveikatos priežiūros specialistas turi teisę įsigyti ir naudoti tokių produktų jūsų šalyje.

Specifikacija:

Nauja

Pavadinimas: elastomeriniai ligatura ryšius

Spalva: spalvinga

Dydis: apytiksl. 6cm x 1.2 cm

Kiekis: 1 pakelis, apima 260pcs (26 ryšius per stick/10 lazdos per pak)

Naudojimas: dantų gydymas, ortodontija

Savybės:

Kokybiškos Spalvos Stabilumas, išnyks atsparus

Didelio elastingumo ir puikios atšokusio

Medicinos lygio poliuretano

Be latekso, saugus jautriems pacientams

Švelnus ir nuolat galią ir gerą atmintį

Kokios Spalvos Daryti Petnešos Ateiti?

Elastomerinės Ligatura Ryšius, dalis, ortodontinis gydymas, kad yra įdomus, kad pacientai, spalvas, jų petnešos. Petnešos būna įvairių spalvų aiški, pastelė, kad drąsus. Visų vaivorykštės spalvų gali būti ant jūsų petnešos.

Dalis, petnešos, kad ateina iš įvairių spalvų, yra theelastic ligatura kaklaraištis. Kai kurie žmonės vadina juos elastomeriniai tiesor tiesiog ryšius.

Yra Ortodontinis Laikiklis. Atrama, kuri ant danties, yra lizdas ir sparnus. Viela eina per plyšį. Tada elastinga kaklaraištis eina per laidus ir yra užtikrintas sparnų laikiklis. Elastiniai kaklaraištis turi vielos vietoje. Taigi, kai pacientas ateina gydytis, visi elastinga ryšiai yra pašalinti ir pakeisti. Tai reiškia, kad jūs galite turėti įvairių spalvų jūsų skliaustuose kiekvieną mėnesį.

Pacientams, kuriems yra labai kūrybingi, kaip spalvos yra naudojamos. Dauguma turės dvi spalvas, kad pakaitinis nuo vieno danties iki kito. Kai turės tik vieną spalvą, ir tada kai kurie pacientai turės spalvų vaivorykštė. Kiekvienas dantis bus skirtingų spalvų.

Kaip yra Elastinga Ryšius išimamas ir Dedamas?

Kai ateis jūsų aplankyti, asistentas sodins tave, ir tada naudoti scaler pašalinti visus savo elastinga ryšius. Tada ortodontas bus nuspręsti, jei movos turi būti patalpinti savo esamą viela arba jei laidas turi būti pakeistas. Kai visi pakeitimai yra padaryti, elastinga ryšiai yra dedamas atgal su hemostat. Tai tiesiog, kad paprasta.

Įpakavimas:10 Lazdos/pak

Prekės Pavadinimas Xceldent
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma
Elemento Tipas Ortodontinis Petnešos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai