Nauja Reduced price!
#R25 Animacinių filmų Dinozaurų Spausdinti Vaikai Susiduria su Skara Kvėpuojantis Paviršius Padengti Neck Gaiter Šalikas su Ausų Kilpos Bandana Mergaičių Berniukų

#R25 Animacinių filmų Dinozaurų Spausdinti Vaikai Susiduria su Skara Kvėpuojantis Paviršius Padengti Neck Gaiter Šalikas su Ausų Kilpos Bandana Mergaičių Berniukų

€1.77

-4%

€1.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Šalikai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Šalikai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Šalikai.

Vaikai Šalikas Kvėpuojantis Akių Skylės Veidą Padengti Aušinimo Kaklo Getrai su Ausų Kilpos

【Dydis ir Lengvas】- Su bandana veido kaukė su ausų kilpos yra puikus berniukai & mergaites, 4-9 metų.Krašto siūlės priėmė užraktas krašto nebus atskleisti lengvai. Viršaus plotis 7.5"; Žemyn plotis 8.7", Visas ilgis 10.2", kuris tinka dauguma vaikų'head dydžių, siekiant apsaugoti savo vaikus veido ir viršutinės kaklo.

【Kvėpuojantis Akių Skylės Veidą uždenkite Ausis Pakabos】- Labai tampus ir Besiūlių jums jaustis patogiai bet kokioje padėtyje, Aukštos kokybės minkštas ir patogus kaukė, Ne pigi medžiaga, kuri lengvai neplyštų; Jis yra Plonas ir Lengvas, kvėpuojantis, be jausmas, pasmaugti, Tai drėgmės wicking ir greitai sausas audinys, kuris saugo jus atvėsti.

【Veidą Skara Bandana su Ausų Kilpos】- Vaikai skarelės su ausų kilpos & akių skylės funkcija, odos draugiškas. Jis gali patenkinti įvairių mados siekimas.Labai kietas ir akį traukiantis.Į žmonių susibūrimo vietose, dėvėti Veido Kaukę, gali veiksmingai užkirsti lašeliai, ne tik užtikrinti savo saugumą, bet taip pat padaryti jums atrodo daugiau asmens.

【Universalus Papročiai】- vasaros veido kaukė yra pagaminti iš elastinga, minkšta ir kvėpuojanti medžiaga medžiaga, ji gali numatyti įvairūs būdai, kaip dėvėti. Veikia, medžioklės, žvejybos, žygiai, motociklu, dviračiu, slidinėjimas, snieglenčių sportas ir sniego jodinėjimas, kalnų, dviračiais; Puikiai tinka dviratininkų, pėsčiųjų, lauko sporto, šalis, festivalis ir pan.

Materail : Poliesteris

Pakuotės Turinys : Pack 1 Dangtis

Modelio Numeris Šalikai
Prekės Pavadinimas ISHOWTIENDA
Medžiaga Poliesteris
Modelio Tipas Spausdinti
Stilius Mados

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai