Nauja Reduced price!
D&D Atsitiktinai Plastikinė Rankena Saugos Dangtelio Sriegio Pjovimo Siūlės Ripper Sriegis Pjovimo Rankdarbiams Siuvimo Reikmenys Siuvimo Įrankį

D&D Atsitiktinai Plastikinė Rankena Saugos Dangtelio Sriegio Pjovimo Siūlės Ripper Sriegis Pjovimo Rankdarbiams Siuvimo Reikmenys Siuvimo Įrankį

€4.60

-29%

€6.57

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Namai Ir Sodas, Pigus Siuvimo Priemonės Ir Aksesuaras, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, mezgimas adata, siūlės ripper, siūlės siuvimo.

Įpakavimas: 3PCS/Set Atsitiktine Spalva +Puikus popping a mezgimo maišelį. Nešiojami, dinky ir patogūs įrankiai. Mažas ir kompaktiškas kelyje ir išlaikyti tvarkingą. +ABS plastiko rankena su didelio anglinio plieno peiliukai. Gražus ir aštrūs, bet ateiti su apsauginiu dangteliu už menčių, kad jūs neturite pabandyti save dėl nelaimingo atsitikimo. +Vertus Siuvimo Priemonė lengvai ir greitai pašalinti Hemlines, Siūlės, Kišenės, Mygtukai ir kitos Siuvimo amatai, Aštrūs Nerūdijančio Plieno ašmenys, greitai ir lengvai pašalinti nepageidaujamus temas/siūlių +Mini raudona kamuolys šakutės taško, apsaugo audinio iš žvejybos ar ašarojimas +Šviesios spalvos plastikinė rankena su stipriais metalo kopijavimo šakutės - skaidraus plastiko dangteliu tampa rankena pratęsimo geriau ergonomiška rankena. +Naudingos, galanterijos įrankis visiems siuvimo entuziastai.Labai naudinga ir praktiška priemonė, skirta įvairių medžiagų, Siuvimo Amato,žvejybos linija, audinio / tekstilės medžiagų, siūlų, popieriaus amatai, plonos vielos, siūlai, kitų granulių & amatų medžiagos ir kt., ir naudoti mezgimo, nėrimo arba priėmimo pompoms.

Pastaba: 1. Visos prekės yra 100% Naujas. 2. Galite grąžinti prekes, pirktas per 14 dienų po to, kai gavote siuntinį, bet jūs turite įpirkti apie pristatymo. 3.Kai kurie matavimas gali būti 1-5% skirtumas faktiškai vienas. 4.Spalvų skirtumas egzistuoja tarp nuotrauką, nes faktiškai vienas. 5.Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje,naudoti atsargiai. Produktai 1.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. 2.Mes patikrinti, visas produktas prieš siunčiant jums. 3.Prašome pasirinkti tinkamą dydį ar spalvą, ką norite,mes išsiųsti siuntinį, kaip jums pasirinkti tvarka. 4. Jei prekė yra su trūkumais,prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 5. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, kad būtų galima gauti lėšų ar prekių mainus. 6. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių,vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakinga laivybos paslaugos. 7. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka. 8. Nedvejodami susisiekite su mumis, bet kokį klausimą,mes siūlome jums atitinkantis atsakymas. Mokėjimas 1.Mes paprastai priimame mokėjimus per sąlyginio deponavimo. 2.Prašome įsitikinkite, kad jūsų siuntimo informacija yra teisinga prieš patvirtinkite užsakymą. Siuntos 1. Mes darome freeshipping pristatymo KINIJA PAŠTU daugelyje pasaulio, bet mes ne pateikti P. O. BOX ar APO/FPO. 2. Paprastai, mes norėtume, kad jūsų užsakymo pristatymas per 1 savaitę, po to, kai jūsų mokėjimo atvyko. 3. Mes taip pat siūlome greitas pristatymas EMS/DHL/UPS/TNT, tačiau papildomų laivybos išlaidos yra būtinos. 4. Bet klausimas apie pristatymą, pls nedvejodami kreipkitės į mus. Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums ir mūsų pirkėjai, tad palikite mums kelis žodžius apie elementą, jūs turite, nesvarbu, jis teigiamas, ar neigiamas. Bet klausimas apie prekę gavote, pls nedvejodami kreipkitės į mus. Sertifikavimo:

Pcking 3pcs/Set Atsitiktine Spalva
Pakavimas 1 Siūlai supjaustyti+2 Griovimo peilis
Naudoti Siuvinėjimo
Prekės Nr. DS2054
Tipas Didmeninės No
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Spalva Kaip paveikslų paroda
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas D&D
Tipas Žirklės
dydis 14cm/12.2cm/9cm
Siuvimo reikmenys siūlės ripper
Siuvimo Įrankį Pjovimo Gija
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai