Nauja Reduced price!
Naujausias Anti Static Spray Sumažina Statinį Elecricity Ant Drabužių Anti-Static purškiamas Baldų Skalbykla, Automobilių Spinta #TAIP

Naujausias Anti Static Spray Sumažina Statinį Elecricity Ant Drabužių Anti-Static purškiamas Baldų Skalbykla, Automobilių Spinta #TAIP

€1.29

-19%

€1.61

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Raukšlių & Statinio Valiklis Purškalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Raukšlių & Statinio Valiklis Purškalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Raukšlių & Statinio Valiklis Purškalai.

Savybės:

Praktinis Naudojimas: purkšti galima pašalinti statinį elektros energijos iš karto ir sumažina statinį elektros build-up,, ir tai yra labai veiksminga teisės gynimo priemonė, siekiant išvengti statinio drabužius, baldus ir automobilius.

Nešiojamų Dizainas: purškimo funkcijos mažo dydžio, kuris gali būti atliekamas su jumis, aišku, statinės elektros, bet kuriuo metu.

Gamtinių : purškimo funkcijomis, jokio kvapo, jokių kritulių, jokio likučio, Mūsų spray yra tik lengvas ir natūralūs ingredientai, ir jis yra laisvas nuo bet kokios rūšies atšiaurių cheminių medžiagų, todėl jis neturi pakenkti jūsų drabužius.

Kelių priežasčių: purškimo funkcijos, pažangi formulė, kuri bus vienas, gali būti naudojamas drabužiai, antklodės, baldai ar pašalinti statinį elektros plaukai ir audinio.

Platus naudojimas: purkšti tinka visų rūšių drabužių, plaukų, šalikai, kepuraitės, patalynė, sofos, vaikų žaislai, kilimai, nešiojamieji kompiuteriai, kompiuteriai ir kt. Tiek senyvo amžiaus žmonės ir vaikai gali saugiai naudoti purškimo.

Galingas Funkcija: Idealiai tinka pašalinti statinės trinties tarp sijonai, suknelės, kojinės, ar trintį tarp kelnės ir kojinės, judėjimo palaidinė rankovės, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Anti-static Purškimo

Dydis(apie):

30ml - 10.5*2.7 cm/4.13*1,06 in

100ml - 14.5*3.8 cm/5.71*1.50 į

Talpa: 30ml, 100ml

Pakavimo Sąrašas:

Anti-static Purškimo * 1

Kilmės KN(Kilmės)
Pavadinimas
Talpa
Specifikacija/Vnt. 80ml
Prekės Forma Skystis
Skaičius, Vnt 1pc

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai