Nauja Reduced price!
8/14pcs Žvakė Lotoso Gėlė, Sukasi su Gimtadieniu Muzikos Žvakė Šalis

8/14pcs Žvakė Lotoso Gėlė, Sukasi su Gimtadieniu Muzikos Žvakė Šalis "PASIDARYK pats" Pyragas Apdaila Žvakės Vaikams Gimtadienio Dovana

€4.87

-12%

€5.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žvakės, Namai Ir Sodas, Pigūs Žvakės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Žvakės.

Naujoviškas Tortas Muzikos Žvakė Lotoso Gėlė, Sukasi Laimingas, Gimtadienius, Žvakė Šalis "PASIDARYK pats" Pyragas Apdaila 14 Žvakės Vaikams LC Aprašymas Funkcija:

Medžiaga:plastikas ir parafino vaškas

Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti

Dydis Maždaug: 6*11cm

Naudojimo Instrukcija:

Įdėti lotus žvakių ant plokščio daikto ir uždegti Raudoną Klijuoti su Arsoning mašina( NE 8 mažos žvakės)

Kartu su uždegimo, žiedlapių atsiskleisti, melodija prasideda, 8 žvakės dega

Jei norite sustabdyti muziką, su nedideliu žirklėmis iškirpti mažas vario viela viršuje žvakė

Skelbimas:

Vaikams iki 12 metų draudžiama naudoti jį tik

Išlaikyti savo veidą 40cm toli, kai užsidegimas

Prašome atkreipti dėmesį į priešgaisrinės apsaugos

Prašome smūgis iš liepsnos, kol žvakės nesudegusių-out.

Pakuotė 1 x Žvakių Šviesos

Pristatymas Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.). Grąžinimo Politika Mes sutikti, elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo. Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus. Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę. Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.bfakeliones.lt! Atsiliepimus, Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū! Susisiekti su MUMIS, Prašome mums Pranešimą nuo 8:30. iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio . Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje). Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
Naudoti Gimtadieniai
Tipas Kita
Modelio Numeris 32070
Produktas Žvakių Lemputė
Formos Gėlė
RANKŲ darbo No
Funkcija Spalvos Liepsna

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai