Nauja Reduced price!
Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atveju Faradėjaus Narvo Fob Dėklas Keyless RDA Blokavimo Krepšys

Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atveju Faradėjaus Narvo Fob Dėklas Keyless RDA Blokavimo Krepšys

€1.11

-17%

€1.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis.

Aprašymas:

Automobilio Raktas Signalo Blokatorius

Pagrindiniai Produkto Savybės

Būk saugus su šio automobilio fob dėklas, siūlanti integruotą signalas-izoliuoti Faradėjaus narvo pamušalas: Neleidžia RDA, NFC, "Bluetooth", GPS/SatNav tinklai, 2,3 ir 4G mobiliojo telefono ir "WiFi" ryšiu, norėdami sustabdyti visus dažnio signalai siunčiami arba gavo savo automobilį fob.

Raktas fob signal jammer varžas automobilių vagysčių prevencijai: Metallic pamušalas teikia pilnas signalo blokatorius savo transporto priemonės rakto pakabuku. Tai apsaugo nuo vagių iš įlaipinami ir apsivalymo signalus iš jūsų klavišą, norėdami apsaugoti nuo įsilaužimo ir keyless uždegimo vagystės.

Apsaugoti kredito kortelių ir kitų elektroninių elementų: namuose ar kelyje, šį multi-purpose apsaugos dėklas taip pat gali būti naudojamas banko kortelių, jūsų įrašas kortelės, raktų žiedai ir kiti smulkūs smart elementus, kurie turi elektroninius duomenis. Dėklas bus blokuoti visi signalai iš jūsų prietaiso, užkirsti kelią nuotolinės prieigos ir valdymo vagys. Faraday maišą taip pat blokuoja elektromagnetinių signalų, kad išvengtumėte netyčinio duomenų praradimo ir korupcija.

twin-kišenė dizainas: A dėklas stiliaus dangtelį sudaro dvi vidinės rankovės; vienas su metalo pamušalas signalo blokavimas ir dar konteinerių bendrojo saugojimo. Saugi, kablys ir kilpa tvirtinimo ir aukštos kokybės, vandeniui, sintetinės odos kūnas išlaiko savo raktą iš nuodėmės.

Medžiaga: PU Oda

Signalo Blokavimas: Taip

Užtrauktuku: Kablys ir Kilpa

Matmenys: 14 x 9,5 x 2cm.

įskaitant Range Rover", "Volkswagen", "Toyota", Lamborghini, Ferrari, BMW, "Maserati", Seat, "Lotus", McLaren, Toyota, Nissan, Honda, Ford, Mercedes, Alfa Romeo, Škoda", "Bentley", "Volvo" ir daugiau.

Prašome uždarykite maišelį, naudojant

Techniniai duomenys:

Automobilio Raktas Signalo Blokatorius Atveju Faradėjaus Narvo Fob Dėklas Keyless RDA Blokavimo Krepšys

Pakuotė:

1*PU oda automobilių keychain

Pastabos:

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Palyginti išsamiai dydžių su tavo, prašome leisti 1-3cm klaida, dėl rankinis matavimas.

Prašome palikti pranešimą prieš jį duoti blogų atsiliepimų, jei produktai turi tam tikrų problemų.

Dėkojame už jūsų supratimą

Prekės Pavadinimas AUTOMOBILIS-partment
Medžiagos Tipas Oda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai