Nauja Reduced price!
Rankomis Austus Macrame Padėkliukai Medvilnės Virvė Pintas Placemats Taurės Trinkelėmis Stalo Dekoras Atsparus Karščiui Lentelė Kilimėlis Taurė

Rankomis Austus Macrame Padėkliukai Medvilnės Virvė Pintas Placemats Taurės Trinkelėmis Stalo Dekoras Atsparus Karščiui Lentelė Kilimėlis Taurė

€3.34

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kilimėliai & Pagalvėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Kilimėliai & Pagalvėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kilimėliai & Pagalvėlės.

Savybės:

1、100% medvilnės audinio pynimo taurės kilimėlis,, ji atneš Bohemijos liaudies ir derliaus savo dekoras 2、Kruopščiai sukurta: unikalus ovalo formos dizainas suteikia daugiau malonumo jūsų virtuvės stalo, ir gali būti naudojamas kaip gera apdailos kokybei pagerinti savo maisto 3、naudojimas: Taikoma į puodą kilimėlis stalo užtiesalai placemats padėkliukai, neslidžia izoliacijos demblių, ir tai yra universalus padas 4、patogu laikyti ir valyti; patvarus 5、Tinka bet kokiai progai: pvz., šeimos virtuvė, valgomasis stalas, kavos parduotuvė, restoranas, viešbutis ar verslo biuro. Šių dviejų dydžių placemats yra prieinami vidaus ir lauko darbams, kad atitiktų jūsų poreikius.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Lino Miestelyje Medžiaga: medvilnės virvė Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas:

1*Miestelyje

Pastabos:

1. Dėl produktas yra rankų darbo, prašome leisti 1~2cm paklaida. 2. Transportuojant, apačioje kutai produktas yra lengva būti nepatogus. Galite naudoti medinės šukos šukos kutai po produkto gavimo.

Modelio Numeris Taurės Miestelyje
Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga
Formos ROUND
Pavadinimas
Kilmės KN(Kilmės)
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Stilius Europa

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai