Nauja Reduced price!
3pcs Korio Tropinių paukščių Nustatyti Kabinti Papuošalų Atogrąžų Šalis Havajų Dekoracijos Vestuves Reikmenys, Namų

3pcs Korio Tropinių paukščių Nustatyti Kabinti Papuošalų Atogrąžų Šalis Havajų Dekoracijos Vestuves Reikmenys, Namų

€3.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Produkto informacija:

Produkto pavadinimas: Atogrąžų Paukštis Korio Apdaila Pakuotė: 3pcs Medžiaga: popierius, kartonas Gražiai suprojektuota, kruopščiai pagaminti papuošalai atitiks bet kokią spalvą tema ir gyvinti savo renginį. Gali būti naudojamas kaip stalo centerpieces, pakartas ant medžių sode, naudojama papuošti bet kokį kambarį namuose arba gali būti dovanojami svečiams. Po naudojimo gali būti sulankstyti ir įdėti toli už kitą renginį.

Produkto savybės:

1. Lengvai papuošti, įvairių spalvų korio paukščių, pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, daugkartinio naudojimo, galima pakabinti ant sienos, ir tt. 2. Labai tinka vasarą šalies, yra labai unikalų atogrąžų šalis fone apdaila, pridedant havajų atmosfera. 3.Mūsų produktai yra puikūs kūrinys, turintis patikimą kokybę, modernias technologijas ir lengva ir paprasta dirbti.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mūsų motyvacija ir skatinimas, kuri yra mums labai svarbi. Kai gaunate produktą, prašome ją atidžiai patikrinti ir patvirtinti, kad gavo patvirtinę jis yra teisingas. Jei jūs esate patenkinti, tikiuosi, kad jums gali suteikti mums penkių žvaigždučių įvertinimas. Jeigu jums netinka, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, prieš suteikiant blogas peržiūros. Mes derėtis su jumis ir rasti gerą sprendimą.

Proga Velykų
style9 vasaros apdaila
style5
style1 Namų Dekoras
style2 vaikų gimtadienio apdaila
Medžiaga Kartonas
style7 Beach Party Apdaila
style8 namų ūkio produktai
Modelis Vientisos Spalvos
Prekės Pavadinimas SUNBEAUTY
Modelio Numeris dekoracijos
style4 luau šalis papuošalai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai