Nauja Reduced price!
Nicotd

Nicotd "Nokia" 3 Pilnas draudimas 2.5 D Sprogimui atsparus Grūdintas Stiklas nokia tris screen protector, grūdinto stiklo apsauginė plėvelė

€2.63

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Nicotd "Nokia" 3 Pilnas draudimas 2.5 D Sprogimui atsparus Grūdintas Stiklas nokia tris screen protector, grūdinto stiklo apsauginė plėvelė

Užsakymo ≥ 2 vnt , gauti papildomą 3% nuolaida automatiškai!

Dear friend,apie tai prieš jus, kad :

1.Mes don\ \ 't turi nuotrauką, kai kurie produktai.Taigi Telefono modelis parašyta parinktis,pasirinkite telefono modelį, kurį norite.

2.jei nesate patenkintas mūsų produktus, prašome sutartis, mus visų pirma,mes išspręsti problemą jums,prašome don\ \ 't open ginčą.ačiū.

1)Produkto Savybės:

1.Speciali paviršiaus apdorojimo procesas 2.Užkirsti kelią ekrano sprogo 3.Apsaugokite savo mobilųjį telefoną su šios Priemokos elegantiškas Grūdinto Stiklo priekiniai screen protector.

4.Paviršiaus Kietumas - 0,3 mm storio ir pagaminti naudojant chemiškai apdorota, skaidrus grūdintas stiklas. 8-9H: net ir aštrių objektų, tokių kaip peiliai ir klavišus nebus subraižyti grūdintas stiklas.

5.Anti-Sugriauti Filmas - Jei grūdintas stiklas pertraukos, grūdintas stiklas pertraukos į mažas dalis, kurios yra ne staigiai, kad jis saugus vartotojams.

6.Oleophobic Danga - Į grūdintas stiklas turi Oleophobic danga, kuri apsaugo nuo pirštų atspaudų ir kitų teršalų, kurie taip pat, kad filmas, lengva valyti.

7.Švelni Liesti - Flim yra padengtas ant nugaros su stipriu silikono klijais, kad leidžia montuoti lengva, ir mano, kad filmas tvirtai, kad tai neturėtų įtakos ekraną\ \ 's jautrumas.

2)Suderinamas Modelis:

Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo Screen Protector "Nokia" 3

3)Kas Pakuotėje ? 1 x Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo "Nokia" 3 1 x Dulkių valiklis 1 x Sausa ir Šlapia Servetėlė

4)Paketo Nuotraukos:

Modelis "Nokia" trijų
Prekės Pavadinimas Nicotd
Savybės Grūdintojo Stiklo
Tipas Visą Dangtelį "Nokia" 3
Funkcija Sprogimo Įrodymas Filmas "nokia" 3
Funkcija 1 Visiškai Padengti Grūdinto Stiklo "Nokia" trys 3
Spalva Juoda
Parama Mažmeninė ir didmeninė prekyba
Telefonas Suderinamas Prekės "Nokia"
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai