Nauja Reduced price!
Miguel Angel Gea - Esmė (1-4) Magija gudrybės

Miguel Angel Gea - Esmė (1-4) Magija gudrybės

€2.59

-14%

€3.04

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Magija Gudrybės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Gudrybės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Magija Gudrybės.

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau. Nedvejodami įsigykite. Turiu daugiau nei 30,000 produktus. Mes tik parodė, kai kurie produktai. Jei negalite rasti produktas jums reikia, Prašome rašyti man ir aš jums padėti. Geriau kainas ir paslaugas, Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę, ačiū.

produkto aprašymas: Miguel Angel Gea yra vienas iš Ispanijos geriausių close-up magai, laimėjęs daugybę apdovanojimų, įskaitant Ascanio Premija ir Nacionalinės Grand Prix " Magic Ispanijoje. Jis yra specialistas, monetų ir kortelės, ir čia tie keturi Dvd jis atskleidžia daug savo profesine kasdienybe ir prizą-laimėjo magic. DISKAS 1: Funkcijos Miguel scenos šou įspūdingas gotikinio griuvėsiai Vienuolynas, Santa Clara į Coimbra, Portugalija. Magija, atlikti ir paaiškinti apima: Pasirinkimus, Atvirukai ir Monetų, Įtaką, Aparicio Karalių, jo nuostabi Pranešimai rutiną, kurioje kortų, atrodo, plėtoti savo gyvenimu. Ir, pirmą kartą, anglų kalba savo pripažintas Rašybos Rutinos. 2 DISKAS: Magicinspired pagal Joaquin Navajas. Apsvaiginimo monetos kasdienybe įkvėpė vieną ofthe ispanų meistrų monetos magija. Realybės Patenka, Kišenėje Topit, ThruEverything, Naked Gamybos, Urvas, Laukinių Monetų ir Catapultatechnique, universalus judėti, kad buvo sunkus ekspertai. DISKO 3: apdovanojimai monetos magija Miguel Angel Gea: Esmė Viena ir Du, dvi versijos Gea akių popping Monetas ir Stiklo poveikį, jo asmens sleeving technika ir stebina Cartonumismagia rutinos. DISKO 4: Čia Miguel Angel Gea atskleidžia, kai jo Matrica kasdienybe, stulbinantis poveikis monetas ir korteles, kurios nustebino magai visame pasaulyje. Viena Vertus Matricos, Tiesiogiai Matricos net Matricos rutinos atliekamas žiūrovų. Papildoma medžiaga apima Elementus,, Stick, Rankinėje ir vizualiai apsvaiginimo Elastico. Miguel Angel Gea yra puikus monetos magas su kai kuriais labai protingas juda ir idėjas. Jo magija, kaip atrodo magic, ir jis tikrai yra aktorius vaidina dalis magas." - David Roth "Su Miguel Angel Gea magic' s ateitis yra geriausias rankas, tiesiog. Už beveik kuklus, bet žavinga ir puikūs išoriniai, slepia viena iš šiandien labiausiai kūrybos, pažangi ir galinti atlikėjų. Jo originalus magija ir puikus tvarkymo, taip pat savo holistinio požiūrio, tipiškas ispanijos Magic Mokyklos, bus daugiau nei tik jus. Ir, taip, jis taip pat kvailas jus blogai." - Roberto Giobbi "Miguel Angel Gea yra ne tik viena didžiausių monetų vyrai visą laiką, bet viena iš didžiausių visame magija žvaigždes mūsų laiko. Kiekvienas magija turėtų žiūrėti ir klausytis, nieko Miguel Angel nori parodyti ar pasakyti." - William Kalush Miguel Angel Gea yra vienas iš Ispanijos geriausių close-up magai, laimėjęs daugybę apdovanojimų, įskaitant Ascanio Premija ir Nacionalinės Grand Prix " Magic Ispanijoje. Šių keturių Dvd,, - paaiškina jis savo prizą pelnęs poveikį, įskaitant magija įkvėptas Ispanijos legendinis monetos darbuotojas Joaquin Navajas. Į jį taip pat įtrauktos Gea gerų sleeving technika, jo žandikaulio-lašinamojo catapulta perkelti, akių popping moneta per stiklo, viena ranka Matricos, Esmė, konkurencijos įstatymą, ir daug daugiau. Incudes VISĄ savo profesinę rodyti, DEŠIMTYS kasdienybe, VISKĄ paaiškino ir IŠSKIRTINĮ interviu. Plius, už thefirst laiką, kada nors, anglų kalba, jo nuostabus Rašybos Rutinos.

Tipas Įvairus Prop
Medžiaga Magija
Modelio Numeris 8888
Įspėjimas Magija Gudrybės
Veiklos Formos Magija Gudrybės
Lytis Unisex
Amžius Suaugusieji
Savybės Naujokas
Yra Instrukcija No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai