Nauja Reduced price!
2VNT Automobilio galinio vaizdo Veidrodis, Lipdukai, Decal Renault DACIA Duster Megane Scenic

2VNT Automobilio galinio vaizdo Veidrodis, Lipdukai, Decal Renault DACIA Duster Megane Scenic "Logan" Loguna Koleos Fluence Sandero Captur Kadjar

€1.39

-51%

€2.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Dėmesio stipriai! ! ! Spalva balta etiketė yra šališkas link sidabriškai balta, jei jums tai, prašome užsakymą! Specifikacija: Būklė: 100% naujas Spalva: Juodas, Baltas Medžiaga: Aukštos kokybės atspindinčios PET medžiaga,atsparus vandeniui,saulės, ne išnyks Dydis: 20x2cm Savybės: - visiškai naujas ir aukštos kokybės - Bauda apdailos, atsparus vandeniui - Puikiai tinka automobilio galinio vaizdo veidrodis lipdukai ir automobilių kėbulo apdaila. - Lengva įdiegti, ateina su klijais ant nugaros, tiesiog nulupkite ir klijuoti. - Kad jūsų automobilis ir motociklas unikalus ir gražus. - Papuošti savo automobilį su šiuo asmeninį lipdukas. Komplektą sudaro: 1 pora reariew veidrodis, atspindintis lipdukas Pranešimas: Prieš montavimas, švarus, dulkių, aliejaus ir pan valau pagalbos. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai Fiziniai matavimai,mažos klaidos priklauso normalus.Ačiū už jūsų supratimą. Jei jus tenkina mūsų produktus,prašome pateikti mums penkių žvaigždučių tegul daugiau žmonių žinotų,ačiū.

Kategorijos Emblemų
Medžiagos Tipas PVC
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Modelio Pavadinimas Už "Renault"
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotė Ne Supakuoti
Tipas Klijai Lipdukas
Elemento Ilgio 20cm
Lipdukas Rodymas Galinio Vaizdo Veidrodėlis
Dizainas Žodžius
Elemento Plotis 2cm
Modelis Automobilio Logotipas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai