Nauja Reduced price!
1set 2 DOF Trumpas Pan Ir Tilt Actuators Laikiklis Jutiklis Mount Kit For Suderinama MG995 Didmeninė Mažmeninė

1set 2 DOF Trumpas Pan Ir Tilt Actuators Laikiklis Jutiklis Mount Kit For Suderinama MG995 Didmeninė Mažmeninė

€0.74

-5%

€0.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, komplektas komplektai, pan ir tilt rinkinys, visos tilt rinkinys.

Šiltas eilutę: Gerbiami pirkėjui, Mūsų pigiausia transportavimo paslaugas, Ekonominė kategorija logistika (SunYou Ekonomikos Oro Paštu ,Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) galima atsekti tik befor ji atvyksta į savo šalis,prašome pasirinkti, Standartinės kategorijos logistikos, jei norite visą stebėjimo informaciją.

2 DOF Trumpas Pan ir Tilt Actuators Laikiklis Jutiklis Mount kit for suderinama MG995

Savybės: Savybės: - Matinis Aliuminio Kailis Pan ir Tilt dėl horizontalaus paviršiaus, nesurinkti Naudojant du actuators (MG995 ar HS322,HS422,Hitec,Paralaksas,Futaba ir kt 40×20×36mm servo) - Servo laikiklis naudojamas pečius ir kelius arba kitų bendro humanoidų robotai,biped robotai ir pan. - Galite augalų fotoaparatą arba infraraudonųjų SPINDULIŲ jutiklį, skirtas Robotas - Kit ateina su aparatūros(guolių ir varžtų rinkinys), o NE būti actuators Pakuotės įskaičiuota: - 1 x Aliuminio Lydinio, multi-funkcija, servo laikiklis - 1 x Trumpą U-tipo servo laikiklis - 2 x Metalo Servo horn - 1 x Rutulinis guolis - 1 x Varžtų rinkinys

Sąlyga Naujas
Maitinimo Įtampa 1
Išsklaidymo Galia 1
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas MINGYUANDINGYE
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai