Nauja Reduced price!
Naujas Baby Berniukas ir Mergaitė Pirmą Vaikštynės Bamblys neslidus Patalpų Grindų Anti-slip Šlepetės Kūdikio Lauko Kvėpuojantis Medvilnės Kojinių Batai

Naujas Baby Berniukas ir Mergaitė Pirmą Vaikštynės Bamblys neslidus Patalpų Grindų Anti-slip Šlepetės Kūdikio Lauko Kvėpuojantis Medvilnės Kojinių Batai

€2.38

-27%

€3.30

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Pirmas Vaikštynės, Motina & Vaikams, Pigūs Pirmą Vaikštynės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pirmas Vaikštynės.

Aprašymas:

【 Kokybės Kūdikis Batus ir Kojines 】 Šių neutralus šlepetės ir kojinės skirtos rūpintis savo kūdikio kojų. Šių kūdikių bateliai yra austi iš minkštos medvilnės audinys be marginimas ar dažymas. Kojinės yra sklandžiai ir kvėpuojantis ir nebus dirginti savo vaiko jautrią odą.

【 Minkšta ir kvėpuojanti batus ir kojines 】 Šie minkšti bateliai, šlepetės ir kojinės yra kvėpuojantis, lengvas, purus ir lankstus. Kad jūsų kūdikis jaustųsi patogiai. (Tokia avalynė netinka sunku, viršutinė, todėl, kai dydžio batų yra didelis, ji yra lengva patekti, todėl nereikia łapczywie pasirinkti naujesnis dydžio.)

【 Slydimui atsparūs padai, užtikrinti saugumą 】 apačioje vaikų rankena kojinės turi silikono danga apsaugoti nuo slydimo ant lygaus grindų ir teikia daugiau apsaugos jūsų vaikus, kai vidaus veikla. Jūsų kūdikis bus meilė šią slip-on gyvūnų šlepetė. Tegul jos paleisti aplink ir įdėti į šių minkštas šlepetes, tiesiog, kaip ji/jis.

【 Gumos anti-susidūrimo toe cap 】 gumos anti-susidūrimo tne dangtelis apsaugo kojų pirštus, pagalvėlės poveikį, ir apsaugomi pirštai nuo sužeidimų. Kojinės yra pagamintos iš aukštos elastinga medžiaga, ne stora, kurios efektyviai išlaiko komfortą batus ir kojines, ir nėra lengva patekti

【 Dovana 】 Labai tinka dėvėti šlepetes namuose. Labai tinkamas vaikščioti pėsčiomis, žaisti, nuskaitymo, išeina, miega ir pan. Aukštos kokybės avalynė yra puiki dovana. Jūs galite naudoti ją kaip jūsų arba jūsų draugo sūnus, dukra, gimtadienis, Kalėdos, dovanų, ar šeimos šaliai.

Specifikacija

Medžiaga: medvilnė+spandex+Gumos Padais;

Spalvos: 6 spalvų, galite pasirinkti ;

5 dydžiai : Prašome, pasirinkite dydį pagal pado ilgis.

Amžius, atitinkantis dydis yra nuoroda tik.

18-19 (11,5 cm) kostiumas, 3-6M vaikui ,

20-21 (12,5 cm) kombinezonas, 6-12M vaikui ,

22-23(13,5 cm) tiktų 12-18M kūdikis,

24-25(14.5 cm) kostiumas 18-24M kūdikis .

26-27(15.5 cm) kostiumas 2-3Y kūdikių

Techniniai duomenys:

Pastaba:

1.Prašome, pasirinkite dydį pagal pado ilgis. Tikrasis pėdos ilgis baby plus 0.8 cm vidpadžio ilgis.Amžius, atitinkantis dydis yra nuoroda tik. Prašome įvertinti kūdikio pėdų ilgio prieš pasirinkdami dydį.

2.Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti klaida apie 1cm.

3.Ten gali būti šiek tiek spalvų skirtumas dėl tokių veiksnių kaip ekrano pikselių.

4.Dėl logistikos priežasčių, prašome leisti batai kartus šiek tiek, nes suspaudimas. Prašome atkurti batus į jų pradinę būseną.

Pakuotė:

1 porą kojinių batai

Uždaryti Tipas Slip-On
Mados Elementas Gėlė
Paramos Dropshipping Paramos Didmeninės
Feature2 Minkšta ir kvėpuojanti batai ir kojinės
Modelio Tipas Gyvūnų Spausdina
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Feature1 Slydimui atsparūs padai saugai užtikrinti
Paramos Epacket/Greitas Pristatymas Parama Mažmeninės Prekybos
Padas Medžiaga Guma
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Spalva 6 Spalvos
Batviršio Medžiaga Medvilnės Audinio
Sezonas Visi sezonai
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai