Nauja Reduced price!
Žvejybos Swinger Nerūdijančio Plieno Diržas Grandinės Bite Indikatorius Karpis Signalizacijos Kabinti Jutiklis Spręsti Lauko Priedai Lašas Laivybos

Žvejybos Swinger Nerūdijančio Plieno Diržas Grandinės Bite Indikatorius Karpis Signalizacijos Kabinti Jutiklis Spręsti Lauko Priedai Lašas Laivybos

€3.72

-16%

€4.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Aprašymas:

Pagamintas iš nerūdijančio plieno,didelio intensyvumo ir rūdžių, atsparumas,puikus naudoti ir atliks didelį vaidmenį jūsų žvejybos.

Tai swinger yra rūšies žvejybos aksesuaras, kuri įdiegta žvejybos linija,ir žvejybos laikiklis,du karoliukus ant galvos bus stabilus dėl žvejybos liniją.

Su svoriais,bus didelis suktis ir būti lankstus,4 spalvų, gali būti pasirenkami.Ir kai žuvys įkąsti savo žvejybos masalus,jis bus sūpynės jus perspėti.

Specifikacija:

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Rūšis: Žvejybos Reikmenys

Spalva: Žalia,Mėlyna,Geltona,Raudona

Dydis: Vienas Dydis

Legnth: 21.5 cm(8.46 in)

Kiekis: 1 Vnt(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas!)

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro:

1 x Swinger

Tipas žvejybos reikmenys
Prekės Pavadinimas OOTDTY
Medžiaga Nerūdijančio plieno
dydis 21.5cm(8.46in)
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai