Nauja Reduced price!
Kempingas Sporto Akių Saugojimo Krepšys Ultralight Kelionės Daiktų Maišas Raišteliu Saugojimo Krepšys Kelionės Organizatorius Nešiojamų Lauko Priemonė

Kempingas Sporto Akių Saugojimo Krepšys Ultralight Kelionės Daiktų Maišas Raišteliu Saugojimo Krepšys Kelionės Organizatorius Nešiojamų Lauko Priemonė

€1.23

-30%

€1.78

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Lauko Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Lauko Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, įrankis, priemonė, įrankis lauko, įrankis organizatorius.

Įžanga:

Ultra akių daiktų maišai yra vieni iš lengviausių daiktų maišai galima organizuoti įrankių į savo paketą, lagaminą ar kelioninį krepšį. Ji naudoja pažangias multifilament nailono tinklelio, tik neseniai sukurtas. Šių daiktų maišai yra lengvesnis už savo ultra silk daiktų maišai ir buvo vertinami kaip manoma, kiek šaulių ir lengvųjų jie tikrai yra!

Specifikacija:

1.Medžiaga: Mesh

2.Spalva:

(1)Mažas Maišelis: Mėlyna

(2)Vidutinis Krepšys: Oranžinė

(3)Didelis Krepšys: Žalia

(4)X-Didelis Krepšys: Mėlyna

(5)XX-Didelis Krepšys: Juoda

3.Dydis:

(1)Mažas Maišelis Dydis: Apytiksl.13 X 26,5 cm D X H)

(2)Vidutinio Maišelis Dydis: Apytiksl.17.5 X 32cm(D X H)

(3)Didelis Maišelis Dydis: Apytiksl.22 X 40.5 cm D X H)

(4)X-Didelis Krepšys Dydis: Apytiksl.23.5 X 48.5 cm D X H)

(5)XX-Didelis Krepšys Dydis: Apytiksl.32.5 X 52cm(D X H)

Savybės:

1.Multi-nailono gijų tinklelio strengt

2.Juoda akių už geresnį matomumą ir apvalaus pagrindo dizainas

3.Ultra Silk nano lygiosiomis - laido gerklę sklandžiai

4.Dukart siūlės ir sustiprintos siūlės didesnio patvarumo

5.Puikus įrankis dėl išlikimo, pėsčiųjų, kempingas, žvejyba, kelionės, ir dovanų idėjos, poilsio

Pastaba: Ultralight akių daiktų maišas raišteliu saugojimo krepšys tik,priedai nepridedami. 1 X Ultra Akių Daiktų Maišas 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote orderafter 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos. Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus. IŠIMČIŲ NĖRA!

Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.bfakeliones.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama. 1. 12 mėnesių Gamintojų Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU

GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.bfakeliones.lt! Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

XX Didelis Maišelis Dydis Maždaug.32.5X52cm D " XH)
Feature2 Kelionių organizatorius Saugojimo krepšys
X Didelis Maišelis Dydis Maždaug.23.5X48.5cm(DXH)
Mažas Maišelis Dydis Maždaug.13 X26.5cm(DX H)
Didelis Maišelis Dydis Maždaug.22X 40.5 cm(DX H)
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 įrankių laikymo maišelis
Tipas Kišenėje, Multi Įrankiai
Medžiaga Akies
Vidutinio Maišelis Dydis Maždaug.17.5 X 32cm(DX H)
Feature1 Kelionių Saugojimo Krepšys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai