Nauja Reduced price!
VOXLINK USB Kabelis 8 Pin Įtampos ir Srovės Protingas Ekranas spartusis įkrovimas Duomenų Sinchronizavimo USB Laidą

VOXLINK USB Kabelis 8 Pin Įtampos ir Srovės Protingas Ekranas spartusis įkrovimas Duomenų Sinchronizavimo USB Laidą "iphone" X 7 "ipad", Telefono Kabeliai.

€3.37

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Mobiliojo Telefono Kabeliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Telefono Kabeliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliojo Telefono Kabeliai.

VOXLINK 8 Pin Įtampos ir Srovės Protingas Ekranas spartusis įkrovimas Duomenų Sinchronizavimo USB Laidą "iphone" X 7 6s ipad Mobiliojo Telefono Kabeliai

Savybės:

1.Voltmetras ir Dabartinės Stebėti:Su red dot led šviesos dviračių tarp iki ir iš apačios,švarus skaitmeninis ekranas rodo esamą baterijos įkrovimo įtampos ir srovės stiprumas amperais yra vartojama prietaisą realiu laiku.Ji ne tik leidžia jums pamatyti, darbo statusas, mokesčių sistema,bet taip pat suteikia jums priemonę, veiksmingumą įkroviklio ir baterijos.

2.Didelės Spartos Duomenų Sinchronizacija:Ji taip pat leidžia jums perkelti duomenis iš savo kompiuterio,kompiuterio,nešiojamojo KOMPIUTERIO į savo mobilųjį telefoną, greitai ir nepriekaištingai.

3.2.4 Greitas Įkrovimas:bendras didžiausias 2.4 produkcija ir aukštos kokybės vario viela,USB kabelis prietaisai, daug greičiau,stabler,ir efektyviau mokestis nei įprasto USB įkrovimo kabelis. Kaip ilgai, kaip jūsų telefonai greitai įkrauti, ir jūs turite QC 2.4 AC adapteris,kai jis yra prijungtas prie USB įkroviklis uosto,ji atpažins jūsų telefono akimirksniu ir įveskite greito įkrovimo režimas automatiškai.

4.Ultra Ilgaamžiškumas: Su tvirto nailono tinklelio medžiagos ir 10850 lenkimo tarnavimo laikas įrodytos profesinės bandymus, ir tai gali užkirsti kelią tangling ir pasiūlyti pasipriešinimo kasdien ruožas.

Specifikacija:

Medžiaga: TPE + Nailonas

Spalva: Juoda / Raudona

Tipas: LCD indikatorius Srovės ir Įtampos

Išėjimo įtampa: DC 5V

Įėjimo srovė: 2.4 A (Maks.)

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1 ) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE . (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2 ) Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3 ) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4 ) vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5 ) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6 ) Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7 ) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1 ) Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2 ) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3 ) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.bfakeliones.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4 ) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1 ) 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2 ) Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.bfakeliones.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Features4 Mobiliojo Telefono Kabelis,USB Kabelis,USB C
Yra Mažmeninės Pakuotės Taip
Function4 Duomenų Perdavimo & Greito Įkrovimo
Features1 Grįžtamasis
type5 IPad Air 2, iPad Pro
type6 "IPhone" X 8 8plus 7 7plus Kabelis
Savybės Su LED Indikatorius
Prekės Pavadinimas VOXLINK
Maksimali Srovė 2.4
Type7 5V 2.4 USB Kabelis, Skirtas "iPhone" Mobilusis Telefonas
Features3 Įkrovimo Kabelį,Įkrovimo Laidas,USB Laidas
Modelis usb įkroviklio kabelį
Funkcija 3 iphone 7 įkroviklis
Medžiaga Aliuminio Lydinys, Nailonas Pintas Vielos
Tipas USB Laidas,Kabelis,Mikro USB Duomenų Kabelis
Funkcija 1 USB Laidas
Funkcija 5 Įtampos ir Srovės Protingas Ekranas
type1 IPhone 6 6s, iPhone 6s Plius
type4 IPad 4, iPad Oro
Paviršiaus Medžiaga Nailonas
type2 iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c
type3 IPad, iPad 2
Jungtis A USB A
Features2 abu krovimo ir duomenų perdavimas
Jungtis B Žaibas
Funkcijos 2 kabelis "iphone"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai