Nauja Reduced price!
CHYI Matinis Stiklas XiaoMi Mi6 Mi5 Mi6X Screen Protector 9H Grūdintas stiklas XiaoMi Mi A2 Jokių pirštų Atspaudų Matinio Stiklo

CHYI Matinis Stiklas XiaoMi Mi6 Mi5 Mi6X Screen Protector 9H Grūdintas stiklas XiaoMi Mi A2 Jokių pirštų Atspaudų Matinio Stiklo

€2.75

-4%

€2.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Grūdintojo Stiklo, matinis stiklas, stiklo xiaomi.

Originalus CHYI Prekės Grūdintas stiklas Xiaomi 6 mi6 Mi5 mi a2

Atrinkta ir panaudota Japonijos importuotų AGC glass medžiagos ir HARVES Nanotechnologijos, su puikiu gynybinės veiklos rezultatus. Jis turi super didelio pralaidumo ir didelio atkurti pradinį spalvų ekrano. Jis palaiko anti-glare danga, siekiant išvengti akinimo išvestinių finansinių priemonių. Naudojamas specialaus grūdinto stiklo medžiaga, jos kietumas iki 9H; atsparumas įbrėžimams ir taršos. Jos paviršius naudojamas Nanometrų oleophobic dangas, kurios yra anti-pirštų atspaudų, aliejus rub atsparumo ir veiksmingai užkirsti kelią ir filtravimo ultravioletinių spindulių.Naudojamos pasaulinį anksto stiklo screen protector technologija, jo storis yra tik 0.26 mm su tiksliomis CNC pjovimo technologija. Matinio stiklo su 2.15 D apvadu amatų, skaidraus stiklo su 2.5 D apvadu amatų, suteikia pobūdžio kompetencijos apgraibomis, plonesni, aišku, ir saugiau. Aplinkos produktas.

Kietumas: 9H

Medžiaga: Nippa AB " Klijai

Iškrovimo testas: 50CM/130g

Savybės: Anti-Sprogimas/Anti-Glare/Anti-Scratch/Apsaugos Nuo Užsiteršimo/Vandeniui

Radianas: Matinis stiklas=2.15 D.

Visas Komplektas: Pagrindiniame Ekrane stiklo, nuvalyti šluoste*1, de-dulkių plėvelė*1, drėgnos servetėlės*1,maža dovana*1.

Sveiki, draugai, pasiekti daugiau, greitai, pasirinkite "www.bfakeliones.lt Standartinis Pristatymas", tai www.bfakeliones.lt pareigūnas , daugiau greitai, brangesnis. Ne, pristatymas gali būti grąžinti pinigus .!

Grūdinto Stiklo už Xiaomi 6
Visas Komplektas Pagrindinio Ekrano stiklo, nuvalyti skudurėliu, de-dulkių plėvelės, drėgnos servetėlės
Savybės Anti-Sprogimas/Anti-Glare/Anti-Scratch/Apsaugos Nuo Užsiteršimo/Vandeniui
Kilmės KN(Kilmės)
matinis stiklas Už xiaomi mi6 screen protector
Storis Už Xiaomi Mi5 stiklas matinis
Tipas Priekinė Plėvelė
Anti-pirštų atspaudų Oleophobic danga
Prekės Pavadinimas chyi
Matinio Radianas Už Xiaomi Mi A2
Aišku, Radianas Už Xiaomi Mi 6
Suderinamos Prekės Xiaomi
Taikytinos Modeliai Už xiaomi mi6 stiklas matinis
Kietumas 9H+

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai