Nauja Reduced price!
LCD padengti screen protector, Grūdintas Stiklas suderinama su

LCD padengti screen protector, Grūdintas Stiklas suderinama su "Apple "" Iphone 6 6S 6S 7 8 Plus X 11 XS XR XR max Pro Pasirinkti Modelį

€1.39

-29%

€1.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefonų Ekrano Apsaugos, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Telefonų Ekrano Apsaugos, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefonų Ekrano Apsaugos.

Grūdintas stiklas Screen Protector, suderinama su "Apple "" Iphone 4 5 6 6S 6S 7 8 Plus X XS XR XR Max Pasirinkti Modelį

PAKUOTĖS TURINYS:

1X mobiliojo telefono ekrane grūdintas stiklas Premium modelio mobilųjį ir pasirinktos spalvos. Apsaugos spalvų apima visą priekinę pusę mobiliojo pasirinktas ne paliekant tuščiaviduriai atidengta. Apsaugoti jūsų telefoną nuo smūgių ir lašai.

Lakštai yra 100% skaidrus . Išorinis sluoksnis iš kristalų, yra anti-scratch ir anti-riebalai (pirštų atspaudų pažymėtos mažiau) . Maksimaliai apsaugoti savo mobilųjį telefoną. Apsaugo pertraukas krioklys yra patogus, lengvas ir lengvai pridėti. Turite storis 0,33 mm ir kietumo 9H. Pagal užsakymą pagaminti mobilųjį telefoną, kad jūs pasirinkote. Nepažeidžia jutiklinio ekrano funkcionalumas Ir palikti ne likučių, todėl jie yra lengvai keičiamais: Aukščiausios kokybės intervale apsaugos crista .

Šis punktas laivų MASIŠKAI, nors nauji nenešioti bet kokio tipo lizdinės plokštelės atveju arba pakavimo.

Nėra įtrauktos cleaner kit ar alkoholio nuvalykite, ar lizdinės plokštelės arba dėžutės, kad būtų pigiau, ir nėra būtina tinkamai įrengti.

Labai svarbu, kad ekranas Smarphone yra visiškai švarus prieš įdiegti globėjiškas grūdinto stiklo kitaip gali būti dalelę dulkių tarp patronuojančios grūdintas stiklas kriaukle & ekrano stiklo.

DĖMESIO: labiausiai terminalas neturi priekio, butas puikiai, nes kraštai yra suapvalinti (cilindro). Apsaugos grūdintas stiklas skaidrus neapima visų priekyje (turi būti standūs negali prisitaikyti prie kraštai suapvalinti). Visus apsaugai palikti milimetrų be dangtelį ant telefono kraštus ir palengvina montavimą. Labai svarbu, kad grūdinto stiklo apsaugos būti panašaus kaip nelanksti, nereikia prisitaikyti ir nepriklausau šioje srityje, todėl globėjiškas negali padengti ji ir būtų, I 'd sugauti nuo dulkių ir oro.

Pabaigoje skelbimas yra pateikti sąrašą priemonių, modelių paskelbė. Įsitikinkite, kad jums yra pagal priemones, paskelbė. Mes aiškiai apsaugų šie modeliai apima ne visą ekraną, kurias mes atmesti prašymų produkto dydį.

Pirkti daiktą su MUMIS APIMA draudimo priėmimo be: jei prekės atvyksta apgadinta transporto tvarkome pristatymas į naują straipsnį papildyti gavo su žalos.

Norėdami naudotis šia paslauga, susijusius su prekės:

1 ) Kai norite atidaryti paketo prekė turi būti pažeista, nėra pagrįsti žalos įrenginiui, arba įdiegus elementą.

2) Mes turime patikrinti elementą žala: reikia susisiekti su mumis naudojant eBay pranešimų sistemos ir rašyti mums nurodo problemą ir pridėti prie foto globėjiškas, kurie vertina žalą. Vienuolika patvirtinta, yra reenviara produkto pakeitimo.

Atkreipkite dėmesį į šiuos įspėjimus apie šios rūšies produktai:

Globėjiškas galite prijungti priekinė kamera be jo įtakos kokybės vaizdą, bet neturėtų būti artumo jutikliai veiktų tinkamai telefonas.

Nuotraukos ne visada atspindi 100% produkto.

Vaizdus, rodomus gali šiek tiek skirtis galutinio produkto. Nes yra nuotraukoje, ir yra ne visada leidžia idealiai, arba dėl to šiek tiek pakeisti skydo formos tobulinimo modelis ar sprendimas, gamintojas.

Priemonės, apsaugos priemonės pagal modelį, kad jums pasirinkti yra:

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I5: Ilgis 12.04 Plotis 5.51 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I5 GALINIAI: Ilgis 12.04 Plotis 5.51 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I6 I7 I8: Ilgis 12.9 Plotis 5.9 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I6 I7 I8 Plius: Ilgis 14.7 Plotis 6,9 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I6 Plius Atgal: Ilgis 15.50 Plotis 7.45 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I7 Plius Atgal: Ilgis 15.04 Plotis 7.04 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone I7 GALINIAI: Ilgis 13.14 Plotis 5.99 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone X 10 4G 5.8: Ilgis 13.5 Plotis 6,2 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone X 10 ir XS Galiniai: Ilgis 13.5 Plotis 6,3 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone X 10 ir XS Galiniai: Ilgis 13.5 Plotis 6,3 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone XR: Ilgis 14.2 Plotis 6.5 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone XR Galiniai: Ilgis 14.2 Plotis 6.6 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone XS Max: Ilgis 15.1 Plotis 7.1 Mm

Matmenys grūdintas Stiklas IPhone XS Max Galinis: Ilgis 14.9 Plotis 6,9 Mm

Suderinamo "iPhone" Modelis "IPhone" Pro 11
Telefonas Suderinamas Prekės "Apple ""iPhone"
Savybės Anti Glare
Naudoti mobilusis telefonas
Edge-to-edge Aprėptis No
Prekės Pavadinimas Todotumovil
Tipas Priekinė Plėvelė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai