Nauja Reduced price!
MultiSharp Rotacinė Vejapjovė Drožtukas Vejapjovės Peilis Drožtukas Bet rankinis grąžtas, elektrinis Grąžtas

MultiSharp Rotacinė Vejapjovė Drožtukas Vejapjovės Peilis Drožtukas Bet rankinis grąžtas, elektrinis Grąžtas

€2.22

-59%

€5.54

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Aplikatoriai, Namai Ir Sodas, Pigūs Aplikatoriai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Aplikatoriai.

Multi-Sharp Rotacinė Vejapjovė Drožtukas Vejapjovės Peilis Drožtukas Bet rankinis grąžtas, elektrinis Grąžtas

DYDIS: 50 x 47 mm/ 1,97 x 1.85 colių (DL); vejapjovės peiliai drožtukas yra suprojektuoti su prefektas verpimo balanso LAIKO IR ENERGIJOS TAUPYMĄ. Jis gali pagaląsti ašmenys lengvai ir greitai, mažiau laiko ir mažiau laukti.Ji gali sutaupyti savo laiką ir energe AUKŠTOS KOKYBĖS - Pagaminta iš Korundas ,jie gali jums tarnauti ilgą laiką, nėra lengva sulaužyti,patvarus ir stiprus LENGVA NAUDOTI.1/4" blauzdos tinka bet kokiam elektrinis grąžtas; built-in vadovas sukuria tinkamą kraštas-kampu; nuolatinis šlifavimo akmuo PLAČIAI TAIKYTI - kepėjų vejų peilis, gręžimo ašmenys, vejapjovė, pjautuvas juostos pjoviklis, roto kultivatorius, kultivatorius ir t.t. 1/4" blauzdos tinka bet kokiam elektrinis grąžtas

Kaip Pagaląsti Savo Vejapjovės Peilis

1. Atjunkite uždegimo laidą nuo žvakės. (Jei tai belaidžius vejapjovė, išimkite bateriją.)

2. Patarimas vejapjovę ant šono atskleisti išlaikyti veržlė arba varžtas, kuris garantuoja peilio apačia vejapjovė.

3. Nuėmus išlaikyti veržlė arba varžtas nuimkite pjovimo ašmenimis, todėl dėmesį, kurioje pusėje ašmenys susiduria žemyn. Svarbu, kad peilis gauna nulėkė atgal dėl tos pačios orientacijos.

4. Su ašmenimis pašalintas, imtis minutę ir sunkiai valyti apačia pjovimo agregatas su siaura-glaistas, peilis peilis. Pašalinti visus sukietėjęs-ant žolės, purvo, lapų ir kitų nešvarumų. Be to, švarus abiejų pusių vejapjovės peilis pirmojo purškimo su aštrų aliejaus, tada plovimas su kieta-šerių šepečiu.

5. Vejapjovės peiliai, paprastai turi pažangiausius kiekviename gale, kurie yra išdėstyti priešingose pusėse peilis. Kiekvieno pjovimo kraštas yra tik apie 3 ar 4 cm ilgio; ji neleidžia pratęsti peilis. Pakaba peilis į pirmininko kampu su viena iš jos pjovimo briaunos atsuktos į viršų.

6. Naudoti Kingsource gręžimo-powered peilis drožtukas. Jis susideda iš apvalaus šlifavimo akmuo, butas kepėjų vadovas, ir ¼ colių skersmens plieno strypo. Akmuo yra nupjautas paviršiaus, kad mala idealus pjovimo kampas ant menčių.Chuck galandimo akmuo į grąžtą. Įdėti į kai kuriuos apsauginius akinius. Išspausti sukelti paleisti gręžimo visu greičiu. Slydimo verpimo drožtukas per kraštą peiliu. Įsitikinkite, nuobodu pjovimo krašto veidus, nupjautas pusėje iš akmens ir lygaus paviršiaus vadovo yra nuo galinio disko. Lėtai judėti akmens pirmyn ir atgal kartu su pjovimo briauna naudojant vidutinio slėgio.Po keturių ar penkių pirmyn ir atgal smūgių, sustabdyti ir patikrinti aštrumo ašmenys.

Tipas Aplikatoriai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai