Nauja Reduced price!
Judesio Radaro Jutiklis DN-MS03 2.4 GHz 5.8 GHz Žmogaus Kūno Įvadinį Jungiklį RCWL-0516 Mikrobangų Radarą Jutiklio Modulis Arduino

Judesio Radaro Jutiklis DN-MS03 2.4 GHz 5.8 GHz Žmogaus Kūno Įvadinį Jungiklį RCWL-0516 Mikrobangų Radarą Jutiklio Modulis Arduino "Pasidaryk pats"

€0.42

-6%

€0.45

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Integrinių Grandynų, Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, Pigūs Integrinių Grandynų, Aukštos Kokybės Elektronikos Dalys Ir Reikmenys, jutiklio modulis, jutiklis jutiklis, radaro jutiklis.

HW-MS03 Aprašymas: Galia kategorijos: skaitmeniniai jutiklių veikimo principas: vibracijos jutiklis Jutiklio tipas: 2.4 GHz 5.8 GHz radaro jutiklis Medžiaga: mišinio Specifikacija: 1. Nepriklausoma temperatūros, drėgmės, oro, dulkių, triukšmo, šviesos ir tamsos, anti-trukdžių ir pan. 2. Su siuntimo ir priėmimo modulis yra lauko-formos signalas su platų aprėpties ir ne akluosius taškus. 3. Indukcijos poveikis per laidumas yra geriau: geriau, kai naudojamas patalpose Atsargumo priemonės: Apie elektros energijos Rekomenduojama kvalifikuoti maitinimo, ie išėjimo įtampos, srovės ir bangos koeficientas yra standartinis maitinimo šaltiniai, kitaip tai yra filmo Ten gali būti tam tikrų išimčių stabilumą šis produktas, pvz.: netikrų, jokio laikraščio, automatinis ciklo pradžios ir pan. Apie neteisingus teigiamus rezultatus 1. Siekiant užtikrinti tinkamumo elektros energijos tiekimas, prašome kreiptis į pirmojo elemento. 2. Patikrinti, siekiant užtikrinti, kad produktas pagal testas nėra aplink judantį objektą (aptikimo diapazonas) 3. Maitinimo šaltinis įkrovimo laikas apie 10s-30s. Per šį laikotarpį, tai yra nenormali, jutimo, kuri gali sukelti klaidingą teigiamą artefaktus. 4. Per uždaras bandymų, jutiklis yra jautri supančiai aplinkai ir turi išlikti pastovios, ir užtikrinti, kad kito ciklo etapas yra atliekamas bandymas, prieš pasibaigiant pirmajam jutiklio signalas. Kai bandymų lauko, būtinai atkreipkite dėmesį į dinaminį supančią aplinką, pavyzdžiui, paukščių. Pėstieji, pravažiuojančių transporto priemonių ir pan. 5. Signalo srovės išėjimo modulis yra labai silpnas. Ji yra lengva sukelti neteisingus pavojaus signalus per didelės galios pavaros vamzdį. Šis produktas yra būsto dalių ir metalo nėra lengvai prasiskverbia, todėl šis produktas neturėtų būti naudojamas metalo korpusai.

9542 RoarKit jutiklio modulis

Prekės Pavadinimas Roarkit
Tipas Įtampos Reguliatorius
Sąlyga Naujas
Modelio Numeris mikrobangų radaro jutiklis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai