Nauja Reduced price!
ZS Kūno Auskarų vėrimo Įrankių Rinkinys 12-20G Vienkartiniai Profesionalus Kūno Auskarų vėrimo Adatos Apkabos, Pirštinės Priemonės, Ausų Tragus Nosies Bamba Pradurta

ZS Kūno Auskarų vėrimo Įrankių Rinkinys 12-20G Vienkartiniai Profesionalus Kūno Auskarų vėrimo Adatos Apkabos, Pirštinės Priemonės, Ausų Tragus Nosies Bamba Pradurta

€2.72

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Kūno Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Kūno Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kūno Papuošalai.

❀MEDŽIAGOS --Kūno Auskarų vėrimo Adata yra Pagamintas iš 316L Medicinos Nerūdijančio Plieno, tvirtas ir Patvarus, Arch Aiškiai Ir Sklandžiai, E. O. Dujų Sterilizuoti, Vienas, Naudokite Tik.

❀DYDIS --Tuščiaviduriai Auskarų vėrimo Adatos, Tri-Nupjautas Medicinos lygio, Išorinis Skersmuo: 12G(2mm)14G(1.6 mm), 15G(1.4 mm), 16G(1,2 mm), 18G(1,0 mm), 20G(0,8 mm), Ilgis: 50mm. Tinka Kt, Daith, Lūpų, Labret, Bambą, Įmova, Antakių, Kremzlių, Tragus ir ect.

❀PROFESINIO IR SAUGUMO-Tai ir Auskarų vėrimo Adata yra Skirtas būti Naudojamas Profesionalus Piercer Tik. Mes nerekomenduojame Naudoti Šį Produktą be Išankstinio Auskarų vėrimo Patirtį.

Tiems iš jūsų, kurie gali būti supainioti , visuomet galima nusipirkti daviklis, vienas dydis, iki iš jūsų, skirti papuošalai, taip, kad jei jūs planuojate naudoti 16 gabaritas papuošalai tada pirkti 14 gabaritas adatos. Nors nėra visiškai būtina, tai leis jums įdėti savo papuošalų viduje tuščiavidurė adata ir traukti jį į savo švieži auskarų.

PATARIMAS:

•Pradurti su adata, 1 dydis didesnis nei gabaritai jūsų papuošalai. Pavyzdys: aš pervėrė mano pilvo su 12g adata, kad taip lengvai galiu skaidrių mano 14g papuošalai į adatą ir lengvai pastumkite jį į mano auskarų.

•Šiek tiek steriliu Vazelinu ant galo adata padės adata skaidrių lengviau per savo odą. Mažiau mokėjimo.

Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Medžiaga Metalo
Prekės Pavadinimas ZS
Formos\modelis GEOMETRINIO
Stilius Klasikinis
Kilmės KN(Kilmės)
Auskarų vėrimo Adatos DYDIS 14G(1.6 mm), 15G(1.4 mm), 16G(1,2 mm), 18G(1,0 mm), 20G(0,8 mm),
Auskarų Vėrimo Adatos Ilgis 50mm
Modelio Numeris auskarų vėrimo įrankis
Bauda ar Mados Mados
Kūno Papuošalai Tipas Nosies Žiedus & Smeigės
Elemento Tipas auskarų vėrimo įrankis
Kūno Auskarų Vėrimo Adata Materlal 316L Nerūdijančio Plieno
kūno auskarų vėrimo adata Nosies žiedas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai