Nauja Reduced price!
BB Žingsnis Grąžtas HSS 4-20 4-12 4-32mm Padengtas Titano Kobalto Kūgio Spiralės & Tiesiai Fleita Plieno, Medžio, Metalo Skylę

BB Žingsnis Grąžtas HSS 4-20 4-12 4-32mm Padengtas Titano Kobalto Kūgio Spiralės & Tiesiai Fleita Plieno, Medžio, Metalo Skylę

€2.89

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Gręžimo Bitai, Įrankiai, Pigūs Grąžtus, Aukštos Kokybės Įrankiai, Gręžimo Bitai.

Medžiaga

HSS-42: Naudojami medžio, plastiko, PVC, geležies per 2mm. HRC

PASTABA

-Negali procesas, stiklo, plytelių, sienų ir akmens. -Atkreipkite dėmesį į aušinimo kai perdirbti. -Naudojamos medžiagos, kurių storis mažesnis kaip 5mm.

HI, sveiki atvykę į BB oficiali parduotuvė.

-Mes teikiame įvairias priemones skirtas jums . Jūs galite sekti mus, ir matyti daugiau. -Jūs turite laisvo pasirinkimo kolokacijos pasirinkti skirtingas specifikacijas ir kitus įrankius mūsų parduotuvėje jūs krepšelį ir jas sumokėti kartu. Mes atsiųsime produktų pasirinkote kaip paketas. -Priimti papildomą 5%~10% nuolaida perkant 10 vienetų arba daugiau.

VEŽIMAS

Mes jau moka 80% pristatymo išlaidų . Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.Mes laivas produktų per 3 darbo dienas. -Prekyba su užsieniu, ir oro paštu yra pigiausia po kurio laiko dėl pristatymo.Jei jums reikia elementą, skubiai ,prašome pasirinkti Express būdu. -Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir atsakyti jums kuo greičiau. Mes nuoširdžiai tikimės, kad BB įrankiai bus patenkinti visą savo reikalavimus. Prašome mėgautis jūsų interneto prekybos.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 4241 6542 HSS CO
Tipas Pagrindinė Grąžtas
Naudoti Metalai Gręžimas
Medžiaga Greitapjovio Plieno
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prekės Pavadinimas BB
Ilgis 43 55 78
Sertifikavimo NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai