Nauja Reduced price!
Automobilio Stilius Laikino Stovėjimo Kortelės Telefono Numerį Ir Kortelės Plokštė Parkas Stop

Automobilio Stilius Laikino Stovėjimo Kortelės Telefono Numerį Ir Kortelės Plokštė Parkas Stop " Mitsubishi Asx Ulonas Pajero 4 Outlander 3 Xl L200

€1.51

-39%

€2.48

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

1. Paspauskite, norėdami pakeisti numeris: Su vienu paspauskite, galite įjungti ekraną ir paslėpti skaičių per vieną sekundę, kuri gali apsaugoti privatumą savininkas. 2. ABS aplinkos apsaugos medžiaga: naudoti ABS aplinkos apsaugos medžiagos, struktūrinio stabilumo, saulės, atsparių aukštos temperatūros, tvirtos, sunkiai deformuojasi. 3. Išskirtinį ir kompaktiškas: Labai švelnus ir nuostabus, mažas kūnas, bus ne blokuoti žvilgsnio linijos; sklandžiai kūno formos ir gražus lankas, ir atsitiktinių rungtynės su savo automobiliu. 4. Stalčių skaičius plokštelės dizainas: yra 4 grupes (0-9) magnetinių skaičių lipdukų, galite laisvai kurti savo mobiliojo telefono numerį.

Kaip naudoti:

1.Naudoti ardyti gabalas įdėta čia, atidaryti skaičius tarnyba. 2.Įdėti mobiliojo telefono numerius į įrašą ir numeriai gali būti tiesiai po ranka išmaišyti. 3.Galite iškirpti įjungimas/išjungimas kortele.

Specifikacija:

Tipas: Laikino Stovėjimo Korteles Medžiaga: PC+ABS Spalva: Juodas Kiekis: 1Pcs Dydis: 12.8*3.3*2.5 cm

Paketas apima:

1 * Laikinas statymo kortele, 6*nustato telefono skaitmenys nuo 0 iki 9

Elemento Aukštis 2.5cm
Medžiagos Tipas ABS
Modelis OEM
Modelio Pavadinimas Automobilių Statymo kortele
Tipas Aliuminio Lipdukas
Pakuotė Ne Supakuoti
Elemento Ilgio 12.8cm
Tipo Lipduku Kita
Lipdukas Rodymas Priekinis Stiklas
Dizainas Žodžius
Elemento Plotis 3.3cm
Prekės Skersmuo 0.1cm
Kategorijos 3D
Elemento Tipas Lipdukai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai