Nauja Reduced price!
Žėrintis Kalėdas Kaime Dervos Ornamentu Kalėdų Eglutė Namų Statyba 2021 Naujųjų Metų Statulėlės Dekoracija Vaikų Dovanų

Žėrintis Kalėdas Kaime Dervos Ornamentu Kalėdų Eglutė Namų Statyba 2021 Naujųjų Metų Statulėlės Dekoracija Vaikų Dovanų

€2.35

-39%

€3.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

Savybės:

1. Pasakos dovanų maišelis: Išskirtinį Kalėdų ornamentu, tinka vaikams žaisti, vertė-pinigų žaislas, pramogoms ir skatinti jūsų vaikų kūrybiškumą. Kurti nuostabius miniatiurinių pasaulis su savo vaikais, padėti savo vaikams ar anūkams tiki magija.

2. Įdomus žaislai, įdomus "PASIDARYK pats" miniatiūrinės lėlės namas rinkinys, kuris leidžia vaikams kurti pasakų sodai ir lėlės, namai, apdaila, namų, miegamasis, gyvenamasis kambarys, valgomasis, ir net bet kur.

3. Ryškus meno miniatiūra pasaulio: Kalėdų figūrėlės serija nuo baldų iki įrenginiai su dideliu surinkimo vertė, puikus ir dizainas savo miniatiūrų pasaulyje. Puiki dovana jūsų vaikams, mėgėjams, šeimai ir draugams.

4. Mielas miniatiūriniai rekvizitai: Tinka mažosios dekoratyvinės sodininkystės ar lėlių namelio apdaila, labai tinka bet koks miniatiūrinis sodas, lėlių ar studijos scena, naudoti miniatiūrinės skulptūros papuošti jūsų stalo, amatų stendas, parduotuvės langas.

5. Labai tinka bet koks miniatiūrinis sodas, lėlių arba šešėlių dėžutė scena. Kai Kalėdų dekoracijos gali dirbti paprastai į konteinerį mini sodo ar stiklo indą, ji bus pastatyti pasakų pasaulis jums. Duoti savo vaikams kaip gimtadienio dovana ir Kalėdų dovana.

Specifikacija:

Dydis: apie 13*8.5*5.5 cm/5.12*3.35*2.16 į

Svoris: apie 131g

Maitinimas: 2 AAA baterijos (neįtraukta)

Pakavimo Sąrašas:

Kalėdų Dervos Namas*1

Medžiaga Derva
Modelio Numeris Kalėdų Žėrintis Kaimas
Kilmės KN(Kilmės)
Proga Kalėdų
Modelis Architektūra
lašas apsipirkimo Parama

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai