Nauja Reduced price!
Belsiang Sekso SlaveO Žiedą Burnos Kamštukas BDSM Bondage Apribojimų burna Erotinis Sekso Žaislai Poroms

Belsiang Sekso SlaveO Žiedą Burnos Kamštukas BDSM Bondage Apribojimų burna Erotinis Sekso Žaislai Poroms

€2.40

-27%

€3.33

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Suaugusiųjų Žaidimai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Suaugusiųjų Žaidimai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Suaugusiųjų Žaidimai.

Produkto Aprašymas:

Ratas yra pastatytas į burną, skersmuo ratas produktas yra 38mm, ir ratas yra higienos metalo medžiagos. Oda yra aplinkai draugiška medžiaga, prašome naudoti jį su pasitikėjimu.

Paketas Apima:

❈ 1 * Žiedas kamštukas ❈ Mes Pakuotės gerai ir ne sexy žodį ant pakuotės, Siekiant apsaugoti privatumą pirkėjui.

Apie paketas

Mes atsiųsime jums nepermatomas pakuotes, nr. jautrus žodžiai ant pakuotės, siekiant apsaugoti privatumą, mūsų klientams, niekas nežinos kas yra viduje, prašome būti tikri, kad pirkti.

Apie produktą

Visi mūsų produktai yra 100% brand new ir yra atidžiai tikrinami prieš juos išsiuntė. Visi produktai yra pagaminti iš medicininės kokybės medžiagos, 100% saugus ir netoksiškas. Tai yra normalu, kad kvapas šiek tiek kvapas, kai pirmą kartą atidarėte, nes laikykite produkto sandarioje pakuotėje keletą mėnesių, prašome jį valyti, tada padėkite jį gerai vėdinamoje vietoje, ji išnyks per 1-2 dienas, jis neturi įtakos funkcija.

Apie pristatymo

Visi mūsų užsakymai bus išduodamas per 5 darbo dienas, pristatymo laikas priklauso nuo šalies ir yra veikiamos oro, švenčių ir kitų veiksnių. Jei tam nebuvo gautas per apsaugos laikotarpis, prašome susisiekti su mumis.

Apie darbo valandas

Dėl laiko skirtumo, komunikacijos bus atidėtas, mūsų parduotuvėje klientų aptarnavimo pasistengsime atsakyti jums pirmą kartą pamatysite savo pranešimą, prašome kantriai laukti.

Ką daryti, jei produktas buvo problema ?

Jei produktas neatitinka arba yra pažeistas, susisiekite su klientų aptarnavimo laikas. Mes išspręsti šią problemą už jus, išsiųsti produktą ar grąžinti visą. Prašome neatidaryti ginčas bus,mes tikime, kad komunikacija yra geriau, nei atidaryti ginčų.

Prekės Pavadinimas Belsiang
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Suaugusiųjų Žaidimai
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 1 Pcs
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris 666
Medžiaga Nerūdijančio Plieno Oda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai