Nauja Reduced price!
Reklamos Rašiklis Logotipą Tušinukas Metalo Kablys Verslo Parašas Rašiklis Gelio Rašiklis, Užrašas Išgraviruotas Vardas Raštinės Reikmenys Didmeninė

Reklamos Rašiklis Logotipą Tušinukas Metalo Kablys Verslo Parašas Rašiklis Gelio Rašiklis, Užrašas Išgraviruotas Vardas Raštinės Reikmenys Didmeninė

€1.99

-30%

€2.88

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: www.bfakeliones.lt, www.bfakeliones.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Tinkinti savo logotipą. Jūs galite palikti pranešimą mums tekstą, kurį reikia atspausdinti. Pakavimo sąrašas: 1X tušinukas + Užrašu Pranešimas: Prašome nurodyti jūsų graviravimas informacija pirkimo metu. 1.Raidės, tekstas + šrifto + užrašu 2 padėtį. Jei nėra šriftą ir šrifto vietos informaciją, kurią mes bus naudoti numatytąjį šriftą ir vietą užrašu. 3. Jei nėra užrašu turinį, mes atsiųsime pen be užrašu. "šrifto ir modelio" parodyta šios nuotraukos yra graviruoti NEMOKAMAI ir įtraukti į jūsų pirkti

Dėmesio !!!

Nemokamas graviravimas neapima Tinkinti savo logotipą !!!

Tinkinti savo logotipą,Prašome susisiekti su mumis !!! DUK: klausimas: ar mes turime Logotipą ar įmonės pavadinimą turi būti atspausdintas ant jūsų produktų? A: Žinoma.Jūsų vardas, pavardė,teksto, telphone numerį arba įmonės Logotipas gali būti putted ant metalo rašiklis, Lazerio graviravimas. Q: Ar mes kad tik vienas gabalas? A: Taip, galite! MOQ net gali būti tik vienas gabalas! Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai už didelius kiekius, ir birių kainas.

Šriftai

Tinkinti Modelio Širdis

(Nemokamai drožyba iš šių modelių !!!)

LOGOTIPO Poziciją nuoroda ( Pastaba: tik vienas drožyba padėtis gali būti parenkamos !!!)

Pildymas spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Spausdinimo LOGO: Taip

Pen patarimas: 0,5 mm

Pagrindinė paskirtis: biuro, raštinės reikmenys

Rašiklio korpusas: 14.6 cm

SKELBIMAS:

Mūsų Produktai:

Mes naudojame tiesa, nuotraukų parodyti mūsų produktus, ką jūs matote, ką jūs gaunate. Dydis paklaida +-3cm yra normalu. Apšvietimo efektai spalvų skirtumas yra normalu.

Mūsų Paslaugos:

Jūs galite bendrauti su mumis už bet kokius klausimus per TradeManager, mes pasistengsime atsakyti jums tinkamu būdu, Jei mes ne internetu, prašome elektroniniu paštu mums, mes susisieksime su jumis per 24 valandas .

Apmokėjimas:

Mes priimame sąlyginio Deponavimo sąskaitos, Kreditinės kortelės, Vizos, Master, TT ir Pinigų rezervacijoms . Jei jums reikia mokėti mums kitais būdais, prašome susisiekti su mumis elektroniniu paštu arba internete TradeManager. Iki mokėjimo, prašome patikrinkite savo pristatymo informacija: adresas, pavadinimas, pašto kodas, telefono numerius ir pan.

Grįžta Terminas :

Jei gavote brokuotą prekę, pirkėjas turi iki 7 dienas nuo gavimo dienos prašyti grąžinimo arba keitimo nauju.

Jei gavote neteisingą prekės, prekės turi būti grąžintas ir nepanaudotas būklės ir turi būti ir jos originalus langelyje ir pakuotės.

Tokiu atveju, mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes galime ištaisyti. Jūsų pasitenkinimas yra svarbus mums ir mes vertiname jūsų verslą.

Pagrindinis Naudoja Raštinės ir kanceliarinės prekės
Trinamą Ar Ne No
Ar ji priklauso dovana. Taip, verslo dovanos.
Rašyti Taškas 0,5 mm
Spalva Kaip parodyta pav.
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
parašyta 0,5 mm
Apdorojimo pritaikymas savo reikmėms Taip
Modelio Numeris M00073
Pridėti logotipas Tikrai
Korpuso Medžiaga Metalo
Pen įstaiga 14.2 cm
Kilmės KN(Kilmės)
Siųsti į jums Verslo dovanos, reklamos dovanos
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai