Nauja Reduced price!
Delice Gumos Juosta Tiesiai Bun Didelis Plaukų Scrunchie Elastinga Spurgos Chignon Sintetinių Plaukų Bandelės Moterys/Merginos

Delice Gumos Juosta Tiesiai Bun Didelis Plaukų Scrunchie Elastinga Spurgos Chignon Sintetinių Plaukų Bandelės Moterys/Merginos

€2.94

-49%

€5.77

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Sintetinių Chignon, Plaukų Priauginimas & Perukai, Pigūs Sintetiniai Chignon, Aukštos Kokybės Plaukų Priauginimas & Perukai, Sintetinių Chignon.

--Plaukų Medžiaga: Šilumos Varža Sintetinių Plaukų

--Tekstūra: Tiesus

--Dydis: Skersmuo apie 17cm

--Svoris: Apie 45gr

-- Dėvėti, tai tiesiai bun užtikrintai visur, žinant, kad tai daro, kad plaukai atrodo profesionaliai padaryta, net su plona, švelniavilnių plaukai!

-- Pavargote nuostabus šukuosena, ypač plonas bauda plaukų arba per blogų plaukų dienų? Su mūsų Bandelė, roko, kad gražių plaukų šukuosena, drąsiai vėl mėgaudamiesi dėmesį jo gauti!

Šis plaukai yra labai paprasta naudoti, ten yra gumos juosta viduje, ji gali būti susieta su jūsų plaukai surišti į uodegą, tvirtai stovi dvi ar trys posūkiai. Tada sutvarkyti plaukai, kad jis "pakimba", žinoma, ir tobula šukuosena išeina. Plonas bauda plaukų? Vieta mūsų Tiesiai Bun per jūsų plaukai surišti į uodegą.Mūsų Plaukai Bun puikiai veikia su plaukų visi storis. Dėvėti jūsų nuostabus pranokti užtikrintai, kai jums vairuoti su " windows žemyn, eiti dienos darbą, ar tiesiog mėgautis gražus šiltą dieną su šeima.

Areštas gumos juosta
Gali Būti Permed Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Chignon Tipas Spurgos Chignon
Spalva Tipas Gryna Spalva
Prekės Pavadinimas DELICE
Medžiagos Klasė Aukštos Temperatūros Pluošto

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai