Nauja Reduced price!
Silikoninė KOMPIUTERIO Magija Klaviatūros Dangtelio Odos APPLE Magic Klaviatūra 2 Bevielio Įkrovimo JAV versija (Naujausias Modelis)

Silikoninė KOMPIUTERIO Magija Klaviatūros Dangtelio Odos APPLE Magic Klaviatūra 2 Bevielio Įkrovimo JAV versija (Naujausias Modelis)

€1.64

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Klaviatūros Apima, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Klaviatūros Apima, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, klaviatūros dangtis odos, magija klaviatūros viršelis, Klaviatūros Viršelis.

"Apple 2015 Magija klaviatūros JAV Versija Magic Wireless keyboard" Silikoninis Klaviatūros Viršelis Raštas Odos Medžiaga: Aukštos Elastinga Silikono ,100% brand new ir aukštos kokybės, Tai yra anglų kalba MUMS Standartinės Klaviatūros Dangtis,netinka ES/JK standartus Tik Tinka: New Magija Klaviatūra 2 MLA22B/release 2015 m. Vandeniui, nebereikia nerimauti dėl vandens, pieno, sulčių, kavos ir kitų skysčių purslų į klaviatūrą, o pakenkti savo mylimo kompiuterio Dulkių anti-purvinas, galima išvengti dulkių, suodžių, slapukai, ir tt. patenka į įtrūkimų įtakos klaviatūros naudojimas ir gyvenimo klaviatūra. Valymo patogu, pasiruošę valyti klaviatūrą, visada bus naujas Lankstus, skalbiasi, lengvai taikomas ir pašalinti valymo ar dezinfekavimo Dress up jūsų Klaviatūros madinga spalva, Kas\ \ 's Pakuotėje 1x Klaviatūra Padengti(Tik JAV versija klaviatūros) Atkreipkite dėmesį : JAV išdėstymas lietuvių kalba ,prašome patikrinti savo klaviatūrą prieš padaryti užsakymą

Funkcija Apsauga nuo dulkių
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė No
Taikymo Dydis Bendrieji Klaviatūra
Tilptų Modelis "Apple" Naują Magic Klaviatūra Išleisti 2015 m. (MLA22LL/A)
Storis 0.2 cm
Prekės Pavadinimas Cndaiultx
Medžiaga Silikono

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai