Nauja Reduced price!
1PC Reguliuojamas Veido Hairband Makiažas Galvos Juosta Toweling Plaukų Wrap Dušo Kepuraitė Ruožas SPA Veido Lankelio Spalva Plaukų Acessories

1PC Reguliuojamas Veido Hairband Makiažas Galvos Juosta Toweling Plaukų Wrap Dušo Kepuraitė Ruožas SPA Veido Lankelio Spalva Plaukų Acessories

€0.62

-36%

€0.98

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

100% Visiškai Naujas,Aukštos Kokybės!

Tipas: Kosmetika Hadwear

Stilius: Mados, Atsitiktinis

Medžiaga: Toweling Medžiaga

Spalvos: Geltona,Raudona,Balta,Rožinė,Šviesiai mėlyna,Žalia,Pilka,Kupranugarių

Dydis: 60*9cm/23.62*3.54 colių

Elastinės juostos Dydis: 20*4cm/7.9*1.6 colių

Savybės:

Minkštas ir bacteriostatic,Odos draugiškas,Lengvai valoma ir ilgaamžė.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės. Šie kaspinai yra pagaminti iš rankšluosčių audiniai geros kokybės, minkšta ir odos draugiškas, ir tai yra geros elastingumą, labai patogūs dėvėti. Yra 9 spalvų, šviesiai mėlyna, rožinė, geltona, balta, violetinė, žalia, pilka, kupranugarių,galite naudoti skirtingų spalvų kaspinai skirtingoms reikmėms. Susieti savo plaukų, kuriuos ekrano užsklandą, kad jūsų plaukai neliečia vandens maudyklų,veido valymas,dušu,makiažas,SPA laiko. Ji taip pat gali būti gera dovana savo meilužio, šeima, draugai ir bendradarbiai. Ką Jūs Gaunate: 1PC Lankelis (NR. Mažmeninės Dėžutėje,Supakuota Saugiai Burbulas Maišelis)

Pastaba:

1.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę. 2.Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane. 3.( Vienetų Konvertavimas:1 colis = 2,54 cm,1 cm = 0.39 colių ).

Matmenys (apytiksl.) 25 cm perimetras, 6cm plotis, reguliuojamas elastingumą
paketas Apima 1 lankelis
Kiekis 1pc
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Ekrano užsklandą
Lytis MOTERIS
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Stilius Saldus
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Medžiaga Medžiaga
Spalva kaip nuotraukoje

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai