Nauja Reduced price!
Dėklai Huawei Nova 3 Atveju

Dėklai Huawei Nova 3 Atveju "Huawei" Nova 4 3i 3 Mobiliojo Telefono Maišelį Apkalos Minkštos TPU Case for Huawei 30 lite P smart Garbę 8X

€1.32

-29%

€1.86

Nauja prekė

Yra sandėlyje

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Pastaba:

Dear Friend, prašome patikrinti specifikacija prieš užsakymą. Jei jums nėra patenkinta, prekes ar klausimų, prašome don\ \ 't open ginčo! Prašome susisiekti su mumis pirmas! Mes išspręsti problemą jums artimiausiu metu.

Ypatybė:

1. Galvanizavimo Lanko Krašto Šviečia atveju

2. Apsaugo telefoną nuo purvo, įbrėžimų, ir šoko

3. Atsparus smūgiams Funkcija: Visi mygtukai ir kampai yra padidėjęs, ir iškėlė kraštus pakelkite ekrano ir fotoaparato objektyvą nuo paviršiaus, kad apsaugoti visų pusių savo prietaiso.

4. Crystal Clear Atveju: Intensyvus skaidrumo rodo off telefonas\ \ 's originalus dizainas ir spalvos.

5. Pilna Apsauga: Visi mygtukai ir kampai yra padidėjęs, ir iškėlė kraštus pakelkite ekrano ir fotoaparato objektyvą nuo paviršiaus, kad apsaugoti visų pusių savo prietaiso.

6. Medžiaga: Aukščiausios Kokybės, Aišku, Silikono

7. Spalva: Juoda, Pilka, Mėlyna, Raudona, Rožė. Kaip paveikslų paroda.

8. Funkcija: Apsaugoti Kamera + Purvo Atsparios + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo + Smūgiams

Pakavimo apima:

1*Telefono dėklas, skirtas "Huawei"

Pristatymas:

1. Mes laivas www.bfakeliones.lts adresas tik , Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas www.bfakeliones.lt rungtynes savo adresą, prieš jums mokėti.

2. Importo muitų,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčius. Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę. Prašome patikrinti, su savo countrys muitinės įstaiga nustato, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

3.Nuo tarptautinis pristatymas labai priklauso nuo logistikos bendrovės ir vietos mokesčių, jei jums nereikia gauti savo paketą ilgą laiką, prašome susisiekti su mumis iš karto dėl daugiau padėti.

4. Mes paprastai laivas per China Post Oro paštu, Nyderlandai Post", DHL ir kt pristatymo būdą . Mes dont laivas šeštadienį arba sekmadienį, taip pat Kinų tradicines šventes.

Apmokėjimas:

1. www.bfakeliones.lt priimti sąlyginio Deponavimo ir Kredito Kortelė/Pinigų Booker/Western Union.

2. Pilnas apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas. Ir jei turite kokių nors problemų dėl priėmimo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis kaip įmanoma greičiau.

Grąžinimo Politika Ir Garantijos:

1. Visi straipsniai yra taikoma vienerių metų garantija.

2. Jei jūsų nėra patenkintas savo pirkiniu, gerai būtų malonu siūlyti keitimo ar grąžinimo 7 dienas,bet jūs turite našta, laivybos mokestis už siuntimą atgal.

3. Už grįžo daiktai, jie turi būti pradines sąlygas, norint gauti grąžinimo ar keitimo. Pirkėjas yra atsakingas grąžinimo laivybos kaina.

4. Prašome susisiekti su mumis prieš jūsų grąžinimo elementus. Taigi, mes galime suteikti jums teisę spręsti.

Atsiliepimai:

1. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.

2. Mes siekiame uždirbti 5 žvaigždučių reitingą nuo kiekvieno pirkimo. Kai jūs gaunate savo pirkiniu, prašome skirkite laiko palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūsų netenkina elementą.

3.Jei ten buvo kažkas netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą ir mes stengiamės išspręsti šią problemą ir užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

Dizainas Skaidrus
Prekės Pavadinimas NCSW
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamos Prekės "Huawei"
Tipas Pusė-suvynioti Atveju

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai